You are currently viewing Orange anunță un nou portofoliu cu abonamente de fibră și TV cu 4 pachete simplificate, la prețuri accesibile și Netflix inclus
Orange Love

Orange anunță un nou portofoliu cu abonamente de fibră și TV cu 4 pachete simplificate, la prețuri accesibile și Netflix inclus

Orange România a lansat noul portofoliu de pachete cu fibră și TV, adaptat tuturor nevoilor de divertisment și comunicare ale clienților.

Acesta oferă un raport ideal între calitate, beneficii și preț, dar și numeroase avantaje, precum abonamente la Netflix și HBO inclus pe toată durata contractului, router de ultimă generație și soluția Ultra Wi-Fi 6 Mesh, antivirus Norton Security, precum și discounturi la o gamă variată de dispozitive (televizoare, tablete, camere de supraveghere) ce au prețuri de numai 1 euro.

Astfel, noul portofoliu cuprinde acum doar 4 pachete, denumite „Entry„, „Extra„, „Supreme” și „Premiere„, concepute pentru a răspunde diverselor nevoi ale clienților, de la utilizatori cu cerințe complete la cei care caută doar servicii esențiale.

De exemplu, pachetul de top, “Premiere”, care se adresează familiilor cu nevoi complete de comunicare, include acces la cea mai bună viteză de internet la nivel național de 2100 Mbps pentru download, router Wi-Fi 6 performant și un echipament Ultra Wi-Fi 6 Mesh, care îmbunătățește acoperirea Wi-Fi în toată casa. La acestea se adaugă 168 de posturi TV, Netflix Standard care permite vizualizarea conținutului pe două dispozitive simultan pe durata contractului, acces nelimitat la canalele HBO, dar și un televizor Samsung Smart TV 80 cm la 1 €, totul pentru 156 lei/lună. În schimb, pentru cei care au nevoie doar servicii de bază, există abonamentul “Entry”, ce oferă internet cu viteze de până la 480 Mbps, router Wi-Fi 6 și 145 posturi TV, pentru doar 37 lei/lună.

De același conținut oferit de cele mai întrăgite platforme de streaming se bucură și clienții care optează pentru unul din celelalte pachete. Astfel, în cazul pachetului “Supreme, clienții primesc acces la Netflix Basic pe toata durata contractului, dar și la serialele momentului, precum Bridgerton sau filme precum Rebel Moon. Clienții care aleg abonamentelor “Entry” sau “Extra vor beneficia de Netflix 3 luni cadou, pentru lunile 1, 6 si 12, indiferent de planul tarifar Netflix pe care l-au ales, atunci când își prelungesc abonamentele sau încheie un contract nou.

De asemenea, clienții noi sau existenți beneficiază, cu noul portofoliu de pachete, de prețuri de numai 1€ la o gamă variată de device-uri, în functie de abonamentul ales. De exemplu, pentru pachetul Premier ei pot achiziționa un Smart TV Samsung la 1 €, pentru pachetul Supreme au la dispoziție un set cu camere de supraveghere și priză Wi-Fi la 1 €, iar pachetul Extra le aduce un set de 4 prize Wi-Fi, tot la 1 €.  

Totodată, pasionații de fotbal pot vedea meciurile din UEFA Champions League și SuperLiga României prin intermediul posturilor Prima Sport, disponibile în grila TV Orange. La acestea se adaugă numeroase alte competiții precum: Premier League UK, La Liga Spania, Bundesliga, Liga 2 și Cupa României, Cupele Europene la handbal, precum și la Campionatele Mondiale și Europene de handbal, prin intermediul celor 5 canale TV Prima Sport.

Mai mult, clienții pot adăuga oricărui pachet de fibră, un abonament mobil, pentru a beneficia de 2 euro reducere pentru pachetul ales.

“Odată cu noua semnătură de brand ne-am definit o direcție clară de business ce pune accentul pe simplificarea ofertelor și serviciilor noastre, precum și pe furnizarea unui raport calitate-preț extrem de competitiv. Noile pachete de fibră și TV răspund tuturor acestor nevoi, oferind patru opțiuni adaptate oricărei categorii de consumatori. Aceasta este promisiunea noastră, de a fi AICI, alături de clienții noștri cu servicii fixe și mobile pentru întrega familie, la prețuri accesibile, în cea mai performantă rețea din România.”

a spus Antoine Drevon, Consumer Director, Orange România.

Lasă un răspuns