You are currently viewing OnePlus va fi integrat în cadrul OPPO
oppo oneplus merge

OnePlus va fi integrat în cadrul OPPO

Brandurile OPPO şi OnePlus se află sub umbrela BBK Electornics, companiile colaborând de-a lungul timpului pentru dezvoltarea tehnologiilor și multor dintre produsele lansate de aceştia.

CEO-ul OnePlus, Pete Lau, ce a lucrat înainte la OPPO, a anunţat într-o postare pe forumul  oficial OnePlus că echipele celor două branduri au fuzionat, OnePlus având astfel acces la mai multe resurse ca înainte.

Rezultatele din ultimele luni fiind pozitive, CEO-ul Pete Lau a luat decizia de a integra mai bine OnePlus în cadrul OPPO.

Telefoanele OnePlus sunt renumite pentru numărul mare de actualizări software și viteza cu care acestea sunt lansate, iar în urma acestei integrări, clienții vor beneficia în viitorul apropiat, de actualizări și mai rapide și mai stabile.

Cele două branduri vor continua să opereze independent pe piață, telefoanele OnePlus nedevenind doar niște modele OPPO.

În ultima perioadă telefoanele OnePlus de top au devenit mai atent construite pentru a concura pe piața de modele premium și au atins prețuri mai mari, în timp ce compania a început să se inspire de la Oppo pentru lansarea de modele de medie, precum cele din gama OnePlus Nord.

Lasă un răspuns