You are currently viewing OnePlus pregătește primul pliabil OnePlus Fold
OnePlus Fold hinge

OnePlus pregătește primul pliabil OnePlus Fold

OnePlus Fold a primit primele teasere chiar de la CEO-ul OnePlus, Pete Lau. Acelaşi Pete spunea în 2020 ca telefoanele pliabile nu erau gata încă pentru debutul în mainstream şi că în acel moment compania sa nu avea planuri în această zonă. Aparent cercetarea şi dezvoltarea erau gata deja, dar tehnologia display-urilor nu ajunsese încă la nivelul dorit.

Dezvoltatorul software şef de la OnePlus, Gary Chen a confirmat la început de an 2022 zvonuri cu privire la un telefon pliabil care va rula o versiune modificată de Android 13 şi OxygenOS 13. Revenind la Pete Lau, el a postat pe Twitter o fotografie cu o balama şi a întrebat urmăritorii săi „ce credeţi că e asta?”. Balamaua seamănă cu cea de pe OPPO Find N, mai mult decât cea cu Galaxy Z Fold 3.

Companiile de sub umbrela BBK, OnePlus şi OPPO au început să colaboreze mai îndeaproape, punându-şi deja la comun departamentele de R&D şi software. Am putea deci sfârşi cu o versiune rebranduită de OPPO Find N cu OxygenOS în loc de ColorOS.

OPPO Find N Fold şi Find N Flip au fost înregistrat ca denumiri oficiale la început de august, iar unul dintre ele ar putea fi de fapt un telefon OnePlus până la urmă. Compania trebuie să aibă mare grijă totuşi, deoarece nu toate experimentele sale au fost reuşite, când a intrat în segmente noi.

Televizoarele au dezamăgit, OnePlus Watch nu a fost chiar un hit, căştile sunt OK, dar piaţa e saturată, iar în curând sub-brandul Nord s-ar putea externaliza. 

Lasă un răspuns