You are currently viewing Noul laptop Razer Blade 15 Studio Edition
Razer Blade 15 Studio Edition laptop

Noul laptop Razer Blade 15 Studio Edition

Dacă ești în căutarea unui laptop care să facă față unor proiecte mari de editare foto / video ar trebui să arunci o privire la Razer Blade 15 Studio Edition laptop, o stație de lucru mobilă creată pentru oricine are nevoie de un inginer de sunet sau de efecte speciale.

Laptopul vine cu un procesor octa-core Intel de generația a 10-a, capabil să ajungă la o frecvență de până la 5.1 Ghz atunci când folosește tehnologia Intel Thermal Velocity Boost.

Placa video NVIDIA Quadro RTX 5000, cu care este echipat laptopul face față proiectelor complexe de modelare 3D și de efecte speciale. Placa are 16 GB de memorie GDDR6 și 48 de nuclee RT pentru performanță îmbunătățită de real-time ray tracing.

“Dacă în urmă cu câțiva ani m-aș fi întrebat dacă aș putea face un proiect complex de animație ca ‘Battlesuit’ pe un laptop, cel mai probabil aș fi zis că e o nebunie.

Astăzi utilitare ca Unreal Engine rulate pe plăci video NVIDIA de pe laptopuri Blade ajută producătorii de filme ca mine să împingă, fără restricții, limitele unei povești SF, ajutându-mă astfel să transpun viziunea mea în film”

a declarat regizorul  Hasraf “HaZ” Dulull

Laptopul vine cu un ecran 4K OLED de 15.6”, un card reader UHS-III SD și un încărcător USB-C

Noul laptop este disponibil pe Razer.com la prețul de 4299.99$ și în anumite magazine SUA, Canada, UK și Germania.

Acesta va fi disponibil în curând și în Asia, Europa, China și Orientul Mijlociu.

Lasă un răspuns