Norotn lifelock logoNorotn lifelock logo

NortonLifeLock – lider global în domeniul securității cibernetice pentru consumatori, dedicat celor aproximativ 80 de milioane de membri și clienți din peste 150 de țări – a anunțat astăzi disponibilitatea produselor Norton™ 360 prin intermediul punctelor de vânzare cu amănuntul din întreaga țară. Utilizatorii vor descoperi niveluri puternice de protecție pentru dispozitivele lor și pentru confidențialitatea online, toate într-o singură soluție. 

„Suntem încântați să aducem Norton 360 în punctele de vânzare cheie din România, datorită parteneriatelor noastre puternice din țară”

„Românii sunt deja bine informați pe tema siguranței cibernetice, așa că suntem încrezători că se vor bucura cu adevărat de beneficiile accesului la Norton 360. Oferim cu mândrie caracteristici pe care credem că clienții români le vor aprecia, inclusiv planuri care vin cu Secure VPN, Backup în cloud pentru PC și chiar control parental cu caracteristici avansate ale instrumentului parental. Tehnologia noastră blochează peste 9 milioane de amenințări cibernetice în medie în fiecare zi, în timp ce echipele noastre dedicate continuă să se concentreze asupra amenințărilor digitale în continuă evoluție.”

a declarat Ovidiu Husarencu, Partner Success Manager pentru România la NortonLifeLock.

Descoperiți protecția completă pentru amenințările cibernetice în continuă evoluție

Planurile Norton 360, disponibile acum prin intermediul retailerilor din România, oferă soluții la prețuri care se potrivesc nevoilor variate ale clienților. Fiecare plan ajută la protejarea dispozitivelor, precum și a informațiilor personale stocate pe acestea împotriva virușilor, programelor ransomware și malware și a altor amenințări online, în timp ce efectuați tranzacții bancare, navigați și faceți cumpărături online.

Backup în cloud pentru PC este disponibil cu fiecare plan. Este o măsură preventivă împotriva pierderii de date în cazul în care fișierele dumneavoastră ar fi compromise de o defecțiune a unității de disc, de un ransomware sau de furtul unui dispozitiv – deoarece brandul înțelege valoarea informațiilor personale și a fotografiilor clienților.

Cu anumite planuri Norton 360, clienții pot beneficia de VPN pe numărul specificat de dispozitive acoperite de abonament – cu utilizare nelimitată pe durata abonamentului. Secure VPN oferă clienților acces la criptare de nivel bancar, pentru a vă proteja datele personale de agenții de publicitate, site-uri web și de ochii curioși ai infractorilor cibernetici, prin criptarea și protejarea informațiilor dumneavoastră, ceea ce este deosebit de important atunci când navigați de pe telefon în rețele Wi-Fi publice. Acest lucru înseamnă că puteți verifica e-mailurile, interacționa pe rețelele de socializare și chiar plăti facturile folosind rețele Wi-Fi publice, fără să vă faceți griji că infractorii cibernetici vă pot fura informațiile private.

Abonații Norton se pot bucura de acces direct la contul lor prin intermediul portalului web „My Norton”. Tabloul de bord unic pune experiența utilizatorului în prim-plan, cu un design ușor de navigat, oferind o imagine de ansamblu instantanee a funcțiilor abonamentului și a stării de activare, care poate fi ajustată pentru a se potrivi diferitelor dispozitive. Norton 360 este disponibil printr-o gamă de planuri pe dispozitive Android și iOS într-o singură aplicație ușor de utilizat, permițându-le abonaților să acceseze funcții importante de securitate și confidențialitate online, indiferent unde se află.

Există mai multe caracteristici care vin ca parte a unui abonament Norton 360, în funcție de plan și de dispozitive, inclusiv:

  • Password Manager: vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a genera, a stoca și a gestiona parolele, informațiile despre cardul de credit și alte date de autentificare online – în mod mai sigur, în propriul seif criptat, în cloud.
  • Firewall: monitorizează comunicațiile dintre computerul dumneavoastră și alte computere și ajută la blocarea traficului neautorizat.
  • SafeCam pentru PC: disponibil cu anumite planuri, SafeCam pentru PC alertează abonații la încercările de accesare a camerei web și îi ajută să îi blocheze pe cei care nu sunt autorizați să o acceseze.
  • Control parental: instrumentele pentru părinți sunt disponibile cu o gamă de planuri, concepute pentru a-i ajuta pe copii să exploreze internetul în condiții mai bune de siguranță, pentru a stabili limite pentru timpul petrecut în fața ecranului, pentru a bloca site-urile nepotrivite sau pentru a monitoriza termenii de căutare și istoricul activităților.

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *