Microsoft a lansat aplicația Copilot pentru Android

Microsoft a lansat în liniște o aplicație Copilot dedicată pentru Android. Noua aplicație este disponibilă în Magazinul Google Play, oferind acces la Copilot alimentat de AI al Microsoft fără a fi nevoie de aplicația mobilă Bing.

Copilot pe Android este disponibil de aproape o săptămână, dar o versiune iOS nu este încă disponibilă.

Aplicația Microsoft Copilot pe Android este foarte asemănătoare cu ChatGPT, cu acces la capabilitățile chatbot, generarea de imagini prin DALL-E 3 și capacitatea de a redacta text pentru e-mailuri și documente. De asemenea, include acces gratuit la cel mai recent model GPT-4 al OpenAI, ceva pentru care trebuie să plătiți dacă utilizați ChatGPT.

Lansarea aplicației Copilot pentru Android vine la puțin peste o lună după ce Microsoft a redenumit Bing Chat în Copilot. Microsoft și-a lansat inițial impulsul AI la începutul acestui an în interiorul motorului său de căutare Bing, integrând o interfață asemănătoare ChatGPT în rezultatele căutării. Deși acesta este încă disponibil, Microsoft a renunțat la brandingul Bing Chat și a permis Copilot să fie mai mult o experiență de sine stătătoare care există și pe propriul domeniu dedicat la copilot.microsoft.com – la fel ca ChatGPT.

Lansarea aplicațiilor mobile pentru Copilot pare a fi următorul pas logic al extinderii acestei experiențe de sine stătătoare Copilot, mai ales că Bing Chat Enterprise a fost, de asemenea, redenumită doar Copilot. Deși nu există niciun semn de o versiune iOS a Copilot în acest moment, mă aștept să fie chiar după colț. Până atunci, puteți utiliza întotdeauna aplicația Bing pe un iPhone sau iPad pentru a accesa funcțiile Copilot existente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *