You are currently viewing Microsoft 365 Business Premium de la Orange
office365

Microsoft 365 Business Premium de la Orange

Pachetul Microsoft 365 rezolvă problemele legate de securitatea datelor, colaborarea de la distanță și gestionarea dispozitivelor mobile ale companiei tale. Licențele Microsoft 365 combină funcționalitățile de colaborare și productivitate mobilă oferite de suita Office 365 cu eficiența și controlul sistemului de operare Windows 10 și siguranța datelor, asigurată de suita de aplicații Enterprise Mobility + Security.

Servicii de colaborare în siguranță, cu abonamentele Microsoft 365

Cu Microsoft 365, transformi provocarea muncii de acasă în rezultate pozitive semnificative. Angajații au aplicațiile de care au nevoie pentru a lucra împreună chiar și de la distanță, în siguranță.

Echipele din cadrul companiei tale au o eficiență crescută pentru că au acces la datele companiei și pot lucra și colabora de oriunde, de pe orice dispozitiv, cu ajutorul aplicațiilor Office 365 oferite în cloud. Angajații comunică între ei, cu partenerii și clienții prin e-mail, mesaje instant, conferințe audio și video și pot colabora pentru crearea de documente și conținut.

Securitatea datelor și a mediului de lucru

Deși libertatea de mișcare și colaborare este maximă, controlul și securitatea nu au de suferit. Licențele curente Windows pot fi upgradate gratuit la sistemul de operare Windows 10, pentru a beneficia de cele mai avansate tehnologii și cele mai noi politici de securitate.

Managementul aplicațiilor, dispozitivelor și profilelor de utilizare, precum și controlul și securitatea datelor sunt asigurate de instrumentele avansate incluse în suita Enterprise Mobility + Security. Toate aceste sunt integrate în soluțiile Microsoft, pentru ca tu și echipa ta să aveți mediul de lucru potrivit și securizat.

Soluțiile Microsoft nu necesită investiții în servere proprii, sunt oferite în cloud și sunt integrate cu soluțiile de comunicare Orange și incluse în factura lunară de servicii.

Cum îți poți proteja business-ul de atacurile cibernetice prin soluțiile Microsoft?
În 2019, serviciul Office 365 de protecție avansată împotriva amenințărilor a scanat peste 6 trilioane de mesaje, 600 de miliarde de documente și peste 470 miliarde de e-mailuri.

Astfel, au fost blocate peste 13 miliarde de e-mailuri malițioase și suspecte din care mai mult de 1.6 miliarde reprezentate de amenințări de phishing bazate pe URL-uri (URL-uri create în scopul explicit de a lansa un atac de phishing).

Beneficiile pachetelor Microsoft 365

Păstrează documentele tale în cloudul Microsoft și beneficiezi de soluții complexe pentru protecția împotriva virușilor, malware și spyware, prin cele mai noi tehnologii și politici.

Protecția datelor

Ai aplicații de colaborare si soluții complexe de securitate în același pachet. Astfel eficientizezi procesele de lucru și asiguri protejecția datelor pe dispozitivele utilizate, fie că sunt personale sau ale companiei.

Soluții în cloud, fără servere

Cu soluțiile Microsoft 365 nu mai trebuie să investești în propria infrastructură de servere. Totul se configurează ușor și funcționează eficient, rapid și simplu, în cloud. Fără investiții, doar pe baza unui abonament lunar.

Update și upgrade permanent, gratuit

Ai mereu ultima versiune a aplicațiilor Office 365 si Windows 10 pentru a beneficia de cele mai noi tehnologii, cele mai moderne soluții și cele mai avansate sisteme și politici pentru securitatea datelor.

Management unificat

Echipele tale IT gestionează de la distanță în timp real, eficient și în mod unitar, aplicații, dispozitive și profile de utilizator, iar timpul pe care îl economisesc astfel îl pot investi în programe de transformare și optimizarea afacerii.

Angajați eficienți

Angajații tăi pot face mai mult, mai repede, cu costuri mai mici, pentru că pot lucra de la distanță, de pe orice dispozitiv. Ei pot comunica rapid prin e-mail, mesaje instant, conferințe audio și video și pot colabora atunci când creează documente.

Servicii de consultanță și integrare

În cazul în care ai nevoie de ajutor pentru migrarea în siguranță a soluțiilor curente de productivitate către soluția Office 365 găzduită în cloud, specialiștii noștri îți asigură un portofoliu complet de servicii profesionale, de la design-ul soluției până la configurare și training pentru utilizatori.

Asistență 24/7

Descoperă diferențele dintre Office 365 și Microsoft 365 și discută cu unul dintre specialiștii noștri pentru a identifica pachetul de servicii potrivit companiei tale. Ai servicii de suport prin internet și telefon 24/7.

Pachete de servicii disponibile

Soluțiile Microsoft 365 integrează funcționalități de securitate și toate aplicațiile de colaborare și productivitate pe care le oferă suita Office 365 și nu numai.

Cum se licențiază suita Microsoft 365? Pe câte dispozitive pot utiliza o licență?

Suita de aplicații Microsoft 365 se licențiază în funcție de numărul de utilizatori. O licență poate fi instalată pe 5 dispozitive (laptopuri, desktopuri, tablete sau smartphone) ale aceluiași utilizator.

Care sunt diferențele dintre Microsoft 365 Business Standard și Microsoft 365 Business Premium?

Microsoft 365 Business Standard este o suită de aplicații pentru utilizarea zilnică în business. Nu include funcționalități specifice de securitate cibernetică și managementul dispozitivelor și aplicațiilor.
Microsoft 365 Business Premium oferă într-un singur pachet atât instrumentele de productivitate și colaborare incluse în Microsoft 365 Business Standard, cât și funcționalități de securitate și managementul dispozitivelor mobile, precum și upgrade de licență la Windows 10 pentru protecția și managementul de la distanță al computerelor. Configurarea și gestiunea setărilor pentru toate dispozitivele companiei și informațiile digitale este asigurată printr-o consolă unitară ușor de folosit.

Ce sunt planurile Microsoft 365 E3 și Microsoft 365 E5?

Aceste planuri sunt gândite pentru companii mari și includ funcționalități avansate pentru managementul informațiilor digitale, precum și pentru configurarea și managementul dispozitivelor.
Pentru alegerea soluției potrivite pentru compania ta, ia legătura cu reprezentantul dedicat din cadrul Departamentului de Relații cu Clienții sau cu un specialist Telesales prin intermediul formularului de contact.

Există limitări de licențiere pentru Microsoft 365 Business Premium?

Pentru acest pachet, numărul maxim de licențe per organizație este de 300. Tipurile de pachete pot fi totuși combinate între ele, de exemplu o companie poate avea simultan 300 de licențe Microsoft 365 Business Standard și 300 de licențe Microsoft 365 Business Premium.
În cazul pachetelor Microsoft 365 E3 și Microsoft 365 E5 nu există restricții.

Microsoft 365 poate fi utilizat împreună cu alte aplicații Microsoft în cloud?

Microsoft 365 poate fi utilizat în combinație cu alte soluții în cloud licențiate Microsoft: alte planuri Office 365, Power BI, Project Online, Visio Online etc.

Este necesar ca toți angajații companiei să migreze în același timp la un plan Microsoft 365?

Nu neapărat. Unii utilizatori pot folosi un plan Office 365 standard. Cu toate acestea, funcționalitățile de securitate cibernetică și managementul dispozitivelor vor fi disponibile doar utilizatorilor de Microsoft 365.

În acest moment compania mea folosește licențe Microsoft 365 Business. Pot fi schimbate cu licențe Microsoft 365 pentru întreprinderi?

Da, în funcție de nevoile companiei tale poți schimba planul curent cu unul superior sau cu un plan Microsoft 365. Pentru detalii, ia legătura cu reprezentantul dedicat din cadrul Departamentului de Relații cu Clienții sau cu un specialist Telesales prin intermediul formularului de contact.

Ce trebuie să știu înainte să aleg Microsoft 365?

Pentru a putea face upgrade la Windows 10, computerele trebuie să aibă instalate licențe valide de Windows 7, 8 sau 8.1 Pro. Dacă în compania ta este utilizat Active Directory, trebuie să iei în calcul migrarea către Azure Active Directory în cloud.

Care sunt cerințele hardware și software pentru a asigura compatibilitatea cu Microsoft 365?

Dacă echipamentul are instalat Windows 7 Pro sau o versiune superioară, va fi compatibil cu Microsoft 365. Totuși, anumite funcționalități precum Cortana, Windows Hello, Multi Touch pot fi disponibile doar pe echipamente de o generație recentă. Detalii legate de specificațiile minime pot fi consultate aici. În plus, îți recomandăm să rulezi aplicația de verificare a compatibilității programelor tale cu Windows 10.

Ce reprezintă mai exact licența Windows 10 Business Upgrade?

Acest tip de licențiere este complementar și îmbunătățește funcționalitățile standard de management unificat al computerelor disponibile în Windows 10 Pro. Cu acest upgrade de licență, departamentul IT poate distribui și instala update-uri, poate stabili reguli și politici de securitate în mod centralizat, pe mai multe dispozitive simultan. Dacă deja sunt utilizate licențe Windows 7, 8 sau 8.1 Pro, compania ta va putea face gratuit upgrade la Windows 10 Pro, care este necesar pentru a beneficia de avantajele Windows 10 Business Upgrade.

După upgrade-ul la Windows 10, pot să mă întorc la versiunea mai veche a sistemului de operare (Windows 7 sau Windows 8)?

Nu. Licențierea Microsoft 365 nu permite downgrade-ul sistemului de operare.

Cum pot face migrare către Microsoft 365?

Pentru a migra soluția curentă la un pachet Microsoft 365, experții noștri îți vor asigura consultanța necesară, de la design și alegerea soluției până la configurare și training pentru utilizatori. Pentru detalii, ia legătura cu reprezentantul dedicat din cadrul Departamentului de Relații cu Clienții.

Pot utiliza aplicații Microsoft 365 pe dispozitive Apple?

Da. Aplicațiile Microsoft 365 rulează pe dispozitive cu sistem iOS, Android sau Windows.

Pot folosi Microsoft 365 cu serverul existent de Active Directory?

Este posibil, totuși îți recomandăm să iei în calcul migrarea către Azure Active Directory, pentru a putea face configurări prin intermediul consolei de management disponibile în Microsoft 365 Business.

Lasă un răspuns