You are currently viewing Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition
Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

Pe lângă Mi TV Q1 75’’, Xiaomi a anunțat și mult așteptatul Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition care va fi disponibil la un preț recomandat de vânzare de 799 euro. 

Exploratorii urbani au de acum o metodă mult mai simplă de a ieși în evidență: Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition. Noua ediție a brandului combină elemente de design de la cele mai mari companii de automobile cu tehnologia avansată de trotinete electrice Xiaomi, oferind fiabilitate, stil și comoditate fără compromisuri. Utilizatorii Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition se vor face cu siguranță remarcați, datorită accentelor de turcoaz și a inscripției AMG din zona roții din spate. 

Noua trotinetă electrică este cea mai bună din clasa ei, atinge o viteză maximă de 25 km/h și are o autonomie de 45 km cu o singură încărcare. Designul nu este totul. Sistemele de siguranță sunt la cel mai înalt nivel. Trotineta are sistem dublu de frânare, cauciucuri gonflabile cu amortizoare și display integrat pentru o monitorizare completă. De asemenea, este pliabilă pentru a fi ușor de transportat și a ocupă un spațiu redus.   

Începând de astăzi, Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition este disponibilă la prețul recomandat de vânzare de 799 euro. Prețul și disponibilitatea la nivel local vor fi anunțate în curând, 

Lasă un răspuns