Mi-am luat din Obor probabil cel mai mic telefon mobil din lume

Duminică am fost în Obor cu un prieten. Am fost mai mult să mă plimb, nu să cumpăr ceva anume.

Ce e drept, îmi luasem cu mine niște dispozitive Raspberry Pi pentru care aveam nevoie de una alta, însă cum nu am găsit ceea ce aveam nevoie… mă pregăteam să plec, când uitându-mă pe o tarabă mi-a atras atenția un telefon mobil.

Era atât de mic (mai mic decât o brichetă), încât nu îmi venea să cred că e telefon. Am fost și mai uimit când am realizat că nu este unul de jucărie.

Este vorba de un GTStar BM50. Nu am auzit până acum de firma asta. Deja nu mai conta ce specificații are sau dacă măcar merge.

Telefonul era totuși pornit. L-am butonat puțin (meniul e în franceză). Este evident un telefon 2G, are Bluetooth și este dual SIM (deși l-am desfăcut și nu îmi dau seama unde se poate introduce al doilea SIM).

Mai mult decât atât, are și slot de card microSD.

Bateria are 300 mAh, mai mult decât suficient pentru dimensiunile sale.

Apoi am început negocierea, reușind astfel să îl scot la 50 de lei de la 80 de lei.

Am ajuns cu el acasă și am introdus un SIM în el și am început să îl testez… Nu numai că merg apelurile, însă merg și SMS-urile și chiar și trimiterea de coduri USSD.

La o căutare pe internet, aparent telefonul ar știi să redea și MP3, ba chiar ar avea și HD Voice, însă deja mi se pare prea mult…

Și uite așa am făcut ca Bulă, care s-a dus după brânză și a cumpărat lumânări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *