You are currently viewing Mai este puțin până când Microsoft va închide magazinul online Xbox 360
Xbox Game Pass Family

Mai este puțin până când Microsoft va închide magazinul online Xbox 360

Anul trecut, Microsoft ne-a aruncat o bombă, anunțând că Xbox 360 Marketplace se va închide pentru totdeauna începând cu 29 iulie 2024, iar acum, cumva, suntem la puțin peste trei luni distanță de acea dată!

Acest lucru înseamnă, din păcate, că vor fi afectate sute de jocuri digitale necompatibile cu generațiile noi de console inclusiv unele versiuni destul de importante, cum ar fi Fight Night Round 3 și Test Drive Unlimited 2. Ambele au încă copii fizice, desigur, dar există aproximativ 200 de jocuri în lista care sunt exclusive digitale și vor dispărea definitiv.

Vestea bună este că multe dintre jocurile digitale ale magazinului Xbox 360 sunt compatibile cu consolele moderne, iar acele jocuri nu vor fi eliminate pe 29 iulie. În plus, dacă decideți să cumpărați ceva de pe piața Xbox 360 înainte de acea dată, veți putea încă să-l descărcați din nou în viitor – cel puțin, ar trebui să puteți face asta în teorie.

Pentru aceia dintre voi care au console Xbox 360 încă conectate în 2024, este timpul să răsfoiți magazinul Xbox 360 pentru orice ați putea fi interesat să cumpărați înainte de sfârșitul lunii iulie. Nu uitați că există și jocuri trial și demo, așa că apăsați butonul „descărcați” pe acestea cât puteți, înainte de a pierde oportunitatea pentru totdeauna!

Lasă un răspuns