You are currently viewing HP și Poly oferă conectivitate și gestionare simplă a apelurilor cu căștile Bluetooth® Direct pentru Zoom
HP logo

HP și Poly oferă conectivitate și gestionare simplă a apelurilor cu căștile Bluetooth® Direct pentru Zoom

HP anunță introducerea tehnologiei Bluetooth® Direct pentru Zoom, pentru a simplifica conectivitatea pentru întâlnirile virtuale.

”Imaginați-vă confortul de a vă conecta căștile la PC fără a mai fi nevoie de adaptoare sau de ajustări manuale ale setărilor atunci când începeți ședința pe Zoom. Oamenii își doresc conexiuni autentice, fie că este vorba de contact vizual, de limbajul corpului sau de conversații captivante. Pe măsură ce munca în format hibrid continuă să evolueze, este esențială integrarea tehnologiei care îi pune pe oameni în prim-plan. Scopul nostru este de a simplifica munca hibridă cât mai mult”

spune Helen Sheirbon, vicepreședinte senior și președinte de divizie, HP Hybrid Systems.

Cu aplicația Poly Lens Desktop preinstalată pe anumite laptopuri HP, un set de căști Poly Voyager poate fi detectat automat pentru o asociere sigură cu un singur click – o notificare cu o imagine a modelului de căști va apărea pentru confirmare. Utilizatorii au control complet asupra apelurilor de la căștile cuplate Poly Voyager sau Zoom. Pot seta preferințele, accepta apeluri, utiliza indicații vocale și pot accesa comenzile de dezactivare a sunetului și de volum. Un simplu click menține software-ul la zi.

Portalul Poly Lens Admin permite echipelor IT să controleze software-ul în mod centralizat pentru angajații care lucrează remote – cu sau fără dispozitive Bluetooth. Echipele IT pot gestiona în mod eficient flotele de dispozitive, pot monitoriza activ starea dispozitivelor pentru a îmbunătăți operațiunile și pot vedea tendințele de utilizare pentru a ajusta setările dispozitivelor acolo unde este necesar.

Tehnologia Bluetooth® Direct pentru Zoom este așteptată să fie disponibilă în luna iulie, printr-o actualizare a aplicației Poly Lens Desktop. Va fi disponibilă pe anumite căști Poly Voyager, cum ar fi seria Voyager Free 60 UC și seria Voyager Surround UC.

Optimizarea colaborării cu dispozitive certificate Zoom

HP și Poly continuă să își extindă portofoliul de soluții certificate Zoom. PC-urile HP EliteBook 840 și 845 G11 sunt acum certificate în categoria laptopurilor premium Zoom. Sunt echipate cu HP Wolf Security și beneficiază de optimizare a performanțelor bazată pe inteligență artificială, iar utilizatorii se pot bucura de o experiență Zoom excepțională, cu o securitate puternică, indiferent de locul în care se desfășoară activitatea profesională.

Lasă un răspuns