HP logoHP logo

OMEN lansează tehnologia Warp Wireless în noua gamă de accesorii și adaugă NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series GPU la desktop-ul OMEN 30L.

HP a lansat ieri noua linie de accesorii OMEN cu tehnologie Warp Wireless cu integrarea OMEN Command Center, pentru a oferi un ecosistem wireless care transformă experiența de gaming.

De asemenea, HP a dotat desktop-ul OMEN 30L cu NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series GPU pentru a oferi utilizatorilor libertatea și flexibilitatea necesare pentru experiențe de gaming superioare.

În această perioadă nemaiîntâlnită, beneficiile gaming-ului revin în prim plan, pe măsură ce oamenii petrec mai mult timp acasă, căutând noi metode de divertisment care să contribuie la starea lor de bine.

Gamerii petrec, în medie, jucându-se patru ore sau mai mult în plus pe săptămână. Iar acest lucru îi determină să caute accesorii noi și puternice, care să le eficientizeze spațiul și care, în același timp, să le ofere capacitatea de a se juca relaxați tonată ziua.

Organizarea cablurilor este o problemă serioasă pentru orice gamer, pentru că toți își doresc un birou cât mai liber. HP a creat un nou portofoliu de accesorii wireless – căștile wireless OMEN Frequency, mouse-ul wireless OMEN Vector și tastatura wireless OMEN Spacer TLK, toate cu tehnologie Warp Wireless – pentru un sunet perfect, putere echivalentă unei conexiuni prin cablu însă fără cablu și timp îndelungat de joc.

Utilizând tehnologia Warp Wireless cu conexiunea de 2.4GHz, gamerii au parte de experiențe sigure, flexibile și imersive în ecosistemul OMEN. Folosind noile accesorii wireless cu un desktop OMEN 30L dotat cu placă grafică NVIDIA® RTX™ 30 Series, gamingul atinge un nivel superior.

”Gamerii au ezitat mult timp să utilizeze doar accesorii wireless din cauza problemelor care pot apărea: decalajul de sunet, durata limitată a bateriei și calitatea generală a experienței, în pofida dorinței acestora de a avea mai mult spațiu organizat eficient, mai ales odată cu utilizarea la scară largă a set-up-ului de streaming”

”HP continuă să inoveze prin extinderea ecosistemului de talie mondială OMEN, pentru a îmbunătăți experiențele de gaming, oferind libertatea wireless la nivelul de performanță al unei conexiuni prin cablu în portofoliul nostru cu zero compromisuri. ”

a declarat Judy Johnson, Director Gaming and Esports la HP Inc

UN NOU NIVEL DE EXPERIENȚĂ DE GAMING WIRELESS

Căștile wireless OMEN Frequency oferă sonor fără decalaj, pentru ca gamerii să nu piardă niciun sunet esențial în timpul jocului. Utilizarea tehnologiei wireless a crescut foarte mult, iar astăzi gamerii petrec 40% din timp folosind o conexiune wireless, 33% din timp utilizând o conexiune 3.5mm și 24% din timpul lor utilizând USB pentru a-și conecta căsțile la joc8. Aceste căști oferă un sunet perfect surround 7.1 și C-Media Xear™, combinat cu EQ și lumini ce pot fi personalizate, prin intermediul OMEN Command Center, pentru a crea un sunet puternic și personalizat. Dotate cu o baterie care are o durată de viață de 30 de ore, cu sistem de încărcare prin USB-C® și cu un microfon care anulează zgomotul de fond, aceste căști sunt gândite pentru o imersiune wireless reală și sigură.

Potrivite pentru o gamă largă de dispozitive non-PC, compatibile cu Mac, iOS, Chrome, PC, PS4™, PS4™ Pro, Xbox One™, Xbox One™ X și Nintendo Switch, grație unei conexiuni opționale audio dedicate.

Mouse-ul wireless OMEN Vector

Mouse-ul wireless OMEN Vector dispune de cea mai rapidă încărcare USB-C® din lume. Dorința de a avea o experiență wireless s-a extins si la mouse, cu aproape jumătate dintre gameri optând pentru un mouse wireless. Cu o baterie care durează până la 10 ore după o încărcare de nici cinci minute – dar și cu o încărcare completă de 90 de minute pentru o durată de până la 180 de ore – gamerii pot pur și simplu încărca și intra în joc. Acest mouse oferă o experiență de joc fără decalaje prin integrarea în OMEN Command Center pentru setări de finețe, conexiuni esențiale și lumină, cu un senzor wireless 16000 DPI Pixart PAW3335 și switch-uri mecanice Omron care rezistă la 50 de milioane de click-uri.

Cu un design ergonomic, un grip de cauciuc rezistent și un cablu de calitate, acest mouse este prevăzut cu un loc de depozitare pentru receiverul USB, pentru a nu-l rătăci atunci când călătorești.

Tastatura compactă OMEN Wireless Spacer TKL

Tastatura compactă OMEN Wireless Spacer TKL are un design care oferă o postură ergonomică și, în același timp, ocupă puțin loc. Studiile arată că 60% dintre gameri consideră că este puțin probabil să aleagă o tastatură cu fir în viitor. Gândită tocmai pentru această perioadă de tranziție, tastatura are funcționare duală și oferă libertatea de a juca wireless sau prin conexiune cu fir.

Cu o capacitate de încărcare care susține până la 75 de ore de joc, o încărcare de cinci minute cu USB-C® generează șase ore de baterie fără suport de lumină, totul fiind monitorizat și controlat prin OMEN Command Center.

Libertatea oferită de opțiunea wireless aduce, de asemenea, confort și precizie cu switch-urile silențioase, dar tactile, MX Cherry Brown, 100% anti-ghost și roll over pentru taste și cu suport de mână magnetic, detașabil pentru sesiunile lungi de gaming.

Gândită pentru o experiență securizată prin criptarea AES Standard 128-bit, pentru prevenirea atacurilor cyber.

PUTERE GRAFICĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Desktopul OMEN 30L duce performanța grafică la următorul nivel datorită plăcilor grafice NVIDIA® GeForce RTX™ 3090, NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 și NVIDIA® GeForce RTX™ 3070. Noile plăci grafice NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series – a doua generație RTX – sunt dotate cu noi RT Cores, Tensor Cores și multiprocesoare streaming, oferind imagini incredibile, rate de reîmprospătare a imaginii extrem de rapide și AI acceleration, pentru jocuri și aplicații creative. Susținut de arhitectura NVIDIA® Ampere, seria RTX 30 susține fără efort grafica la orice rezoluție, chiar până la 8k în etapa finală. GeForce RTX™ 3090, 3080 și 3070 reprezintă cel mai mare salt generațional GPU din istoria NVIDIA®.

“Este foarte important să livrăm cea mai bună experiență de gaming posibilă și de aceea suntem încântați că HP a adăugat plăcile grafice NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series la Desktopul OMEN 30L, oferind gamerilor din întreaga lume o performanță uimitoare și a doua generație RTX.”

a declarat Matt Wuebbling – vicepreședinte Global GeForce Marketing NVIDIA®

ECOSISTEM DE GAMING DE TOP

  • Sunet surround 7.17 cu difuzoare de 53 mm cu noile căști OMEN Blast. Gândite să ofere o experiență plăcută datorită designului cu bureți mari îmbrăcați în piele premium, aceste căști au inclus un microfon retractabil care anulează zgomotul de fond. Flexibilitatea este garantată printr-un cablu aux de 3.5mm compatibil cu diverse console, în timp ce OMEN Command Center oferă posibilitatea de a crea și salva profile audio EQ.
  • Monitoarele de gaming HP X24i și HP X24ih își fac apariția în gama de display-uri de gaming entry level, ambele gândite cu un panel IPS cu unghiuri ultra-wide și culori reale și, în cazul X24ih, cu un suport care se ajustează pe înălțime. Cu o acuratețe excepțională și o rată de refresh de 144 Hz10, cu un timp de răspuns de 1 ms10 și cu AMD FreeSync™ Premium care conferă fluiditate jocului, aceste monitoare plasează gamerii mult în fața competiției.

PREȚURI ȘI DISPONIBILITATE

  • Căștile wireless OMEN Frequency vor fi disponibile din luna octombrie la prețul de 115 Euro.
  • Mouse-ul wireless OMEN Vector va fi disponibil din luna octombrie la prețul de 55 Euro.
  • Tastatura wireless OMEN Spacer TLK va fi disponibilă din luna octombrie la prețul de 125 Euro.
  • Căștile OMEN Blast vor fi disponibile din luna octombrie la prețul de 55 Euro.
  • Monitorul de gaming HP X24i va fi disponibil din luna noiembrie.
  • Monitorul de gaming HP X24ih va fi disponibil din luna noiembrie.
  • Desktopul OMEN 30L cu noul GPU NVIDIA® este așteptat să apară până la finalul anului.

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *