HP VRHP VR

HP Inc. a lansat soluția HP Omnicept, care oferă într-o singură platformă cel mai inteligent headset VR din lume și un SDK gândit special pentru dezvoltatori, echipându-i astfel pe dezvoltatorii de software VR cu un ecosistem cu ajutorul căruia pot crea experiențe VR ultra-personalizate, interactive și adaptabile pentru companii.

Headsetul VR Reverb G2 Omnicept Edition transmite percepția umană în timp real și, astfel, sesiunile de instruire și pregătire sunt mai eficiente, iar rezultatele educaționale, mai bune. 

Sistemele VR evoluează pentru a ține pasul cu modul în care oamenii interacționează cu tehnologia și cu lumea înconjurătoare, pentru a fi mereu conectați.

Expresiile faciale și limbajul corpului reprezintă 50% din comunicarea efectivă și, având în vedere că se preconizează că 25-30% dintre angajați vor lucra de acasă în 2021, astfel de noi instrumente imersive sunt necesare pentru o mai bună colaborare la distanță în domeniile specifice.

HP Reverb G2 Omnicept Edition și Omnicept SDK sunt proiectate pentru interacțiuni mai personale cu tehnologia. Încă din perioada anterioară COVID, utilizarea tehnologiei în sesiuni de pregătire a crescut cu 35%, iar realitatea virtuală a crescut semnificativ rata de retenție în procesele de învățare și pregătire.

Soluția HP Omnicept transformă modul în care dezvoltatorii produc schimbare și cresc eficiența în companii prin intermediul informațiilor suplimentare care fac analizele mai relevante. 

“Am gândit o soluție VR puternică, adaptabilă, care va accelera dramatic utilizarea realității virtuale, potențialul acesteia de a transforma societatea și modul în care interacționăm cu tehnologia”

“Soluția HP Omnicept va oferi noi posibilități de dezvoltare a realității virtuale, dar va avea, de asemenea, impact și asupra sesiunilor de instruire organizate de companii, asupra educației la distanță, a colaborării, a cercetării și dezvoltării. Acest tip de abordare, bazat pe informații, va fi fundamental pentru crearea unor experiențe personalizate, pentru o realitate virtuală mai bună în viitor”.

a declarat Jim Nottingham, General Manager și Global Head Advanced Compute and Solutions, HP Inc.

HP Reverb G2 Omnicept Edition are o infrastructură extrem de sigură pentru protejarea informațiilor utilizatorilor. Headsetul securizează informațiile furnizate de senzor în orice moment, iar informațiile nu sunt stocate.

Aplicațiile susținute de HP Omnicept se asigură că informațiile captate și transmise respectă reglementările de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) și păstrează informațiile utilizatorilor confidențiale.   

EXPERIENȚE VR CENTRATE PE OM

Experiențele personalizate bazate pe date analitice și pe percepții senzoriale ajută la creșterea ratei de retenție a informațiilor în procesele de pregătire și învățare și sporesc starea de bine. Senzorii integrați în headset – inclusiv cei care monitorizează mișcările ochilor, bătăile inimii, dilatația pupilelor – și camera facială conferă HP Reverb G2 Omnicept Edition capacitatea de a capta reacțiile fizice.

SDK-ul Omnicept integrat, alimentat de algoritmi avansați de învățare automată, interpretează apoi informațiile și le permit dezvoltatorilor să creeze o experiență VR centrată pe utilizator, care oferă o imagine detaliată a modului în care utilizatorii finali se implică și reacționează în timpul acestei experiențe.

Prin această platformă inteligentă completă, experiențele create de designerii de produs și de dezvoltatori pentru instruire, design și cercetare sunt susținute de informații, adaptându-se utilizatorilor în timp real prin date obiective vs. feedback subiectiv. 

Caracteristicile HP Reverb Omnicept Edition includ:

  • Reverb G2 DNA: Reverb G2 Omnicept Edition a fost creat pe baza Reverb G2, headsetul VR cu cea mai înaltă rezoluție dintre produsele de pe piață, oferind optică de ultimă generație, audio 3D spațial și instrumente de control superioare prin gesturi naturale.
  • Mișcările ochilor și privirea: Înțelege modul în care utilizatorul răspunde conținutului analizând zona de concentrare și înțelegând nivelul de implicare, pe baza locului în care acesta se uită instinctiv.  
  • Expresia facială: Avataruri natural expresive care asigură conversații mai naturale și mai interesante, facilitând astfel obținerea de rezultate rapide și eficiente.
  • Bătăile inimii: Înțelege modul în care utilizatorul răspunde unei experiențe sau unei sesiuni de instruire urmărind bătăile inimii. De exemplu, medicii pot adapta tratamente de wellness în VR în funcție de reacțiile fiecărui client.  
  • Redarea imaginii:  Cu sistem integrat de monitorizare a ochilor, acest HMD poate interpreta direcția privirii utilizatorului, reducând încărcarea GPU și îmbunătățind calitatea imaginii, oferind astfel o senzație reală în VR.

HP Reverb G2 Omnicept Edition – Prețuri și Disponibilitate

  • HP Reverb G2 Omnicept Edition este așteptat în primăvara anului 2021.
  • HP Omnicept SDK este așteptat în primăvara anului 2021 și va include un model de business flexibil. Pentru a consulta opțiunile disponibile, accesează developers.hp.com/xr.

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *