You are currently viewing HP la CES 2022: Nivelul următor în Gaming, cu experiențe revoluționare pentru toți
HP logo

HP la CES 2022: Nivelul următor în Gaming, cu experiențe revoluționare pentru toți

HP Inc. a prezentat cea mai nouă gamă de gaming, care include revoluționarul OMEN 45L Desktop, OMEN 25L Desktop, Victus by HP 15L Desktop și primul monitor OMEN 27u 4K cu conexiune la consolă de la HP. De asemenea, compania și-a actualizat laptopurile OMEN 16 și 17 și a introdus un nou plan de protecție a ecosistemului de joc.

Jocurile video au devenit o parte în continuă evoluție a culturii prezentului, determinând 2,7 miliarde de oameni să se conecteze – aproape 35% din populația globală. Femeile joacă un rol esențial în dezvoltarea acestui spațiu virtual, reprezentând 60% dintre noii gameri. 30% dintre jucătorii noi au mai puțin de 25 de ani, ceea ce demonstrează că jocurile video sunt acum forma de divertisment a unei generații și nu doar o activitate de conectare socială.

84% dintre jucători au declarat că se joacă pentru a intra în legătură cu alte persoane cu interese similare, 80% folosesc jocurile video pentru a cunoaște oameni noi, iar 77% se joacă online pentru a rămâne în contact cu prietenii.

„Cu un număr mai mare ca niciodată de jucători, aceștia nu au fost niciodată mai diverși sau mai vocali când vine vorba de produsele care să le satisfacă nevoile și dorințele de personalizare”

„Gama prezentată la CES a fost proiectată pentru ca jucătorii să rămână conectați și să-și satisfacă nevoia de entertainment cu un ecosistem hardware și software uimitor.”

a declarat Josephine Tan, Global Head și General Manager Consumer PCs la HP Inc.

EVOLUȚIA DESKTOPURILOR DE GAMING

OMEN 45L Desktop vine cu o soluție revoluționară patentată de răcire a procesorului, numită OMEN Cryo Chamber™. Acest compartiment este situat cu până la 43 mm deasupra turnului principal și găzduiește un răcitor AiO de până la 360 mm, ceea ce asigură temperaturi mai mici cu 6°C la o sarcină maximă, față de un model identic fără această caracteristică. Funcționează prin aspirarea aerului ambiental mai rece din exterior, în loc să utilizeze aer din interiorul încălzit activ de procesor, placă grafică și alte componente. Pentru cei care optează pentru un design tradițional, OMEN 40L Desktop lansat recent are aceeași configurație ca și fratele său mai mare, dar fără OMEN Cryo Chamber™ și cu un ventilator de 120 mm mai puțin.

Caracteristici suplimentare pentru OMEN 45L Desktop:

 • Performanță supremă: o lume virtuală prinde viață cu dotări până la placă grafică NVIDIA® GeForce® RTX™ 3090 cu memorie GDDR6X de 24 GB sau AMD Radeon™ RX 6700 XT cu noua tehnologie Infinity Cache, cu cele mai noi procesoare Intel® Core™ i9-12900K până la a 12-a generație sau procesoare 8-core AMD Ryzen™ 9 5900X. Livrat cu Windows 11 pentru o experiență excelentă de joc.
 • Componente de top: până la 64 GB de memorie HyperX DDR4 3733 MHz; 2 unități de stocare SSD 2TB WD Black™ M.2 PCIe NVMe alături de unități suplimentare SSD 2xSATA 2,5 și HDD 2x 3.5” SATA; sursă de alimentare Cooler Master 80 PLUS Gold ATX de până la 800 W;7 ventilatoare Cooler Master de 120 mm cu suport pentru iluminarea aRGB care poate fi controlată din OMEN Gaming Hub.
 • Personalizare: carcasa  acceptă o placă de bază ATX completă, o placă grafică cu trei sloturi și o sursă de alimentare ATX de până la 200 mm.
 • Control suprem: se livrează cu OMEN Gaming Hub preinstalat pentru a profita de caracteristici,  precum: Undervolting, Performance Mode, Network Booster și System Vitals. În plus, accesul la alte caracteristici, cum ar fi Coaching, Rewards, Oasis Live și OMEN Light Studio duce experiența de joc la un nou nivel.
HP OMEN 45L Desktop
HP OMEN 45L Desktop

EXPERIENȚĂ DO IT YOURSELF

Pentru pasionații care doresc să-și construiască un computer de la zero, carcasa OMEN 45L ATX – completată cu sistemul inovator OMEN Cryo Chamber™ – va fi disponibilă pentru achiziție în săptămânile următoare.

PROIECTAT PENTRU PERFORMANȚĂ DE JOC ȘI POSIBILITATE DE EXTENSIE

Design-ul OMEN 25L Desktop, care a fost lansat în primăvara anului trecut, a fost modernizat cu o opțiune de culoare Ceramic White foarte solicitată – o premieră pentru un desktop OMEN – împreună cu un panou lateral opțional din sticlă securizată, care evidențiază interiorul și dispune de iluminare RGB prin OMEN Gaming Hub. Sistemul de răcire a fost îmbunătățit prin adăugarea unui ventilator frontal de 120 mm. Puterea este asigurată de placa grafică până la NVIDIA® GeForce® RTX 3080 sau până la AMD Radeon™ RX 6700 XT și de procesoare până la Intel® Core™ i7 de generație 12 sau AMD Ryzen™.

HP OMEN 25L Desktop
HP OMEN 25L Desktop

GAMING PENTRU ORICE STIL

Odată cu lansarea Victus by HP la începutul verii, jucătorii au la dispoziție un brand care își propune să faciliteze oricui o experiență superioară de joc. Victus by HP 15L Desktop este primul desktop din gamă, cu un design compact cu două opțiuni de culoare: Mica Silver și Ceramic White și logo RGB “infinity mirror”, care poate fi personalizat. Echipat cu placă grafică până la NVIDIA® GeForce® RTX 3060 Ti sau AMD Radeon™ RX 6600 XT, procesoare Intel® Core™ i7 de generație 12 sau până la cele mai recente procesoare din seria AMD Ryzen™7 5000G și până la 32 GB de memorie RAM DDR4.

Victus by HP 15L Desktop White
Victus by HP 15L Desktop White

Monitorul OMEN 27u 4K Gaming este primul monitor de gaming de la OMEN cu HDMI 2.1 și cu sistem plug-and-play pentru consolă. Piața de jocuri 4K se extinde rapid, cu o creștere de la an la an de 257% în SUA și 185% în EMEA, în timp ce 6 din 10 jucători verifică, în momentul achiziției, dacă monitoarele lor sunt compatibile cu consola. Cum 47% dintre monitoarele de gaming sunt proiectate a fi de 144 Hz în 2021, acest monitor are o rată de refresh de 1 ms.

Caracteristici și detalii:

 • Compatibil cu console de ultimă generație: titluri exclusive PS5 și Xbox Series X cu suport pentru 4K, 120 Hz și VESA DisplayHDR 400 pot fi redate simplu prin conectarea la monitor cu un cablu HDMI 2.1. Nintendo Switch este, de asemenea, acceptat. Experiența jocurilor pe consolă atinge un nivel superior cu ajutorul boxelor integrate în premieră pe un monitor OMEN.
 • Gaming relaxat: monitorul dispune de HP Eye Ease cu certificare Eyesafe® pentru a reduce oboseala ochilor în timpul jocului.
HP OMEN 27u 4K Gaming Monitor
HP OMEN 27u 4K Gaming Monitor

Planul de acoperire HP Ultimate Gaming, susținut de Servify, oferă jucătorilor protecția de care au nevoie împotriva daunelor accidentale, a defecțiunilor mecanice și electrice pentru computerele, accesoriile și consolele de jocuri ale celor mai importante mărci de gaming. Acesta este singurul plan de acoperire a ecosistemului de gaming din industrie și oferă o acoperire de până la 4.000 de dolari, cu o limită de 2.000 de dolari per cerere, fără taxe deductibile sau ascunse și libertatea de a-l anula în orice moment. Partenerii de la HyperX au anunțat și ei la CES produse noi de gaming spectaculoase, inclusiv căștile wireless HyperX™ Cloud Alpha cu până la 300 de ore de viață a bateriei

Disponibilitate

 • OMEN by HP 45L Gaming Desktop PC este disponibil din ianuarie
 • OMEN by HP 25L Gaming Desktop PC va fi disponibil din primăvară
 • Victus by HP 15L Gaming Desktop PC va fi disponibil din februarie
 • OMEN by HP 27u 4K Gaming Monitor va fi disponibil din primăvară
 • OMEN by HP 16 Gaming Laptop va fi disponibil din martie
 • OMEN by HP 17 Gaming Laptop va fi disponibil din martie

Lasă un răspuns