You are currently viewing HP anunţă noua gamă de laptopuri ENVY
HP logo

HP anunţă noua gamă de laptopuri ENVY

HP a lansat noua gamă de laptopuri ENVY. HP ENVY x360 15 și HP ENVY 17 au fost proiectate pentru a răspunde nevoilor curente ale utilizatorilor din domeniul creativ, oferindu-le libertatea de a crea și de a fi conectați oriunde s-ar afla.

74% dintre creatorii de conținut  au și mai multe activități creative în această perioadă, alegând hobby-uri care necesită un computer performant pentru a le susține volumul de muncă, precum: fotografia, live blogging sau creare și editare video.

HP ENVY x360 15

Noul HP ENVY x360 15 este un laptop convertibil, cu un raport al afișajului de 88.7% din suprafața  ecranului și cu un design ușor, având o greutate de doar 1,8kg. Modelul dispune de opțiunea cu display 4K OLED, procesor AMD Ryzen 7 sau Intel Core Generația 11 și de placă grafică NVIDIA MX450, cu Wi-Fi 6 și Bluetooth® 5, pentru o conexiune rapidă.

HP ENVY 17

HP ENVY 17 este un laptop mobil, performant, cu un raport al afișajului de 86.3% din suprafața  ecranului, cântărind doar 2,5kg. Modelul este echipat cu procesoare Intel Core Generația 11, cu placă grafică NVIDIA MX450, Wi-Fi 6 și Bluetooth® 5. De asemenea, dispozitivul oferă capacitate de stocare SSD de până la 1TB PCIe şi un boost de performanță pentru multi-tasking cu memorie de până la 32GB.

Noile laptopuri ENVY oferă o experiență personalizată profesioniștilor din domeniul creativ prin: sistem de calibrare a culorilor din fabrică; o tastatură integrată all-in-one pentru comenzi rapide; un touchpad cu 19% mai mare; un buton pentru dezactivarea camerei; scenarii creative de optimizare a afișajului prin HP Display Control; HP QuickDrop pentru a transfera ușor fișiere între dispozitive; HP Enhanced Lighting – care transformă ecranul într-un reflector de lumină pentru conferințe video. Ambele dispozitive oferă gratuit, pentru 30 de zile, acces la Adobe Creative Cloud, inclusiv: Premiere Rush, Premiere Pro și Creative Cloud Photography Plan.

HP își continuă misiunea de a avea un portofoliu de produse sustenabile. Noile modele ENVY sunt produse din aluminiu reciclat, iar ENVY 17 are componente din plastic reciclat și din plastic colectat din apropierea oceanelor. Ambalajul conține fibră de lemn care provine 100% din materiale reciclate și fibră de carton, materiale care înlocuiesc spuma din plastic şi care sunt, de asemenea, 100% reciclabile.

Mouse wireless HP 930 Creator

Noul mouse wireless HP 930 Creator se potrivește perfect cu gama ENVY și poate fi personalizat în nenumărate feluri. Acest mouse versatil oferă utilizatorilor, care lucrează în același timp pe mai multe dispozitive, posibilitatea de a copia și muta conținut între dispozitive (până la trei dispozitive) prin dongle sau Bluetooth®. O singură încărcare prin USB-C® durează până la 12 săptămâni sau, după o sesiune de lucru mai lungă, poți obține încă trei ore de utilizare cu o încărcare de doar un minut.

Prețuri și disponibilitate:

  • HP ENVY x360 15 cu Intel va fi disponibil din luna iulie.
  • HP ENVY x360 15 cu AMD  va fi disponibil din luna iulie.
  • HP ENVY 17 va fi disponibil din luna iulie.
  • Mouse-ul wireless HP 930 Creator, va fi disponibil din luna iulie.

Lasă un răspuns