You are currently viewing HP a lansat noua tehnologie de toner TerraJet
HP logo

HP a lansat noua tehnologie de toner TerraJet

În cadrul Amplify™ Partner Conference, HP Inc. (NYSE: HPQ) a anunțat noile HP Color LaserJet 4200/4300 și HP Color LaserJet Enterprise 5000/6000 și X500/X600, soluții de imprimare pentru companii de toate dimensiunile. Toate noile imprimante din seria HP Color LaserJet sunt alimentate cu tonerul sustenabil de ultimă generație HP TerraJet. Soluțiile de imprimare de înaltă performanță de la HP sunt create pentru a ajuta companiile în dezvoltare să-și sporească productivitatea și să elimine obstacolele generate de adoptarea stilului de lucru hibrid.

„Seria Color LaserJet 4000 a fost concepută pentru ca organizațiile mici să-și maximizeze productivitatea printr-un sistem de imprimare ușoară, fiabilă și profesională”

spune Xavier Garcia, Global Head & General Manager, Office Print Hardware la HP

Ce vom găsi în articol?

Imprimare responsabilă din grijă pentru planetă

Parte a misiunii de a le oferi clienților o experiență de imprimare mai bună, noua tehnologie de toner HP TerraJet oferă cea mai performantă și, în același timp, sustenabilă soluție de imprimare pentru birouri pe care HP a realizat-o vreodată. TerraJet este o tehnologie avansată care necesită cu 27% mai puțină energie la imprimare, asigură o reducere de până la 78% a plasticului folosit, oferind în același timp o imagine mai clară cu până la 20% mai multe nuanțe imprimate. Cartușele HP TerraJet pot avea o amprentă de carbon mai mică decât produsele anterioare și sunt incluse în noile soluții de imprimare pentru organizații de orice dimensiune.

Productivitate sporită pentru micile afaceri

Jumătate dintre companiile mici au dificultăți în gestionarea tehnologiei într-un mediu de lucru hibrid, iar 91% dintre acestea se bazează încă pe documente tipărite pentru a-și desfășura activitatea.

Noile HP Color LaserJet 4200/4300 se bazează pe seria LaserJet Pro, cu o eficiență sporită și o manevrabilitate îmbunătățită. Livrată într-un design compact, seria 4200/4300 permite o productivitate maximă cu imprimare și scanare color rapidă, față-verso. Susținută de instrumente de gestionare robuste pentru dispozitive descentralizate, împreună cu soluția HP Wolf Security încorporată și preconfigurată, seria de imprimante 4200/4300 este concepută pentru a ajuta companiile să se dezvolte.

HP Color LaserJet 4200/4300

 • Viteze de imprimare cu 25% mai mari
 • HP Smart Admin Dashboard – un instrument de gestionare a imprimantei all-in-one pentru a vizualiza, controla și gestiona imprimantele, totul de pe un singur ecran
 • Documente imprimate color la calitate superioară
 • Cartușele de toner HP TerraJet sunt concepute împreună cu seria HP Color LaserJet Pro 4200/4300 pentru a contribui la reducerea impactului asupra mediului și la îmbunătățirea calității, comparativ cu generația anterioară:
 • Reducerea cu 27% a consumului de energie la imprimare
 • Cu 28% mai puțin plastic inclus în cartuș
 • 71% mai puțin plastic în ambalajul cartușului

Soluții scalabile pentru biroul hibrid

Imprimantele HP Color LaserJet Enterprise 5000/6000 și X500/X600 sunt concepute pentru noul tip de birou hibrid și oferă productivitatea și eficiența unui copiator A3 la costul unei imprimante A4.

HP Color LaserJet Enterprise 5000/6000 și X500/X600

 • Proiectate pentru a fi un hub de productivitate și flux de lucru cu editare digitală pe dispozitiv, care permite sublinierea, redactarea și marcarea fără un PC, toate acestea cu cele mai rapide viteze laserjet color A4 din industrie
 • HP EveryPage cu Reverse and Retry, care sporește integritatea documentelor prin faptul că nu pierde niciodată o pagină scanată, având recuperare automată
 • 80% dintre evenimentele de service comune sunt finalizate în mai puțin de 5 minute
 • Cea mai sigură imprimare din lume – HP Wolf Security protejează, detectează și se adaptează la noile riscuri
 • Cartușele de toner HP TerraJet sunt concepute cu seria HP Color LaserJet Enterprise 5700 și seria MFP 5800 pentru a contribui la reducerea impactului asupra mediului și la îmbunătățirea calității, comparativ cu generația anterioară:
 • Până la 78% mai puțin plastic în ambalajul cartușelor
 • 35% conținut de plastic reciclat

Disponibilitate

Echipamentele vor fi disponibile în România începând cu luna iulie.

Lasă un răspuns