Google va oferi GRATUIT 1TB spațiu de stocare în Google Drive

Cei de la Google au anunțat într-o postare pe blog că intenționează să extindă spațiul de stocare oferit gratuit clienilor de la 15 GB la 1TB.

”În curând, fiecare cont Google Workspace Individual va veni cu 1 TB de stocare securizată în cloud. Nu trebuie să ridicați un deget pentru a obține spațiul de stocare actualizat: fiecare cont va fi actualizat automat de la 15 GB de spațiu de stocare existent la 1 TB pe măsură ce lansăm acest lucru.

Pe măsură ce vă dezvoltați afacerea, este firesc să aveți mai multe documente, date și active digitale de gestionat și stocat, iar Google Drive vă permite să faceți acest lucru în siguranță de pe orice dispozitiv. Puteți stoca peste 100 de tipuri de fișiere în Drive, inclusiv fișiere PDF, fișiere CAD și imagini, și puteți colabora cu ușurință și edita fișiere Microsoft Office fără a le converti. În plus, Drive vine cu protecții încorporate împotriva programelor malware, spam și ransomware, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că deschideți accidental ușa malware-ului doar prin deschiderea unui document.”

se precizează în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *