You are currently viewing Google Pay se lansează în România
Google

Google Pay se lansează în România

Serviciul de plăți Google Pay se lansează în România la jumătatea lunii viitoare.

Serviciul Google Pay oferă utilizatorilor cu telefoane Android posibilitatea de a folosi mai multe carduri într-un singur loc, fără a avea o aplicație dedicată din partea băncii.

Pentru a configura aplicația Google Pay:

  1. asigurați-vă că telefonul are Android Lollipop (5.0) sau o versiune ulterioară;
  2. descărcați Google Pay;
  3. deschideți aplicația Google Pay și urmați instrucțiunile de configurare.
  4. Atunci când vi se solicită, adăugați un card.
  5. Vi se poate solicita să configurați blocarea ecranului pe dispozitivul Android. Google Pay funcționează cu o blocare a ecranului prin PIN, model, parolă, amprentă sau scanare a retinei. Nu va funcționa cu blocări ale ecranului de tipul recunoaștere facială sau Smart Unlock sau Knock to Unlock.
  6. pentru achiziții în magazine: asigurați-vă că dispozitivul îndeplinește standardele software, că are NFC și că acesta este activat. Telefonul trebuie să aibă și HCE.
  7. Utilizatorii de fonduri electronice în Japonia: dispozitivul trebuie să fie compatibil cu Osaifu-Keitai. Utilizatorii QUICPay/iD trebuie să aibă Osaifu-Keitai 6.1.5 sau o versiune ulterioară. Utilizatorii iD trebuie să aibă și aplicația Google Pay 2.89 sau o versiune ulterioară.
  8. dacă aveți altă aplicație pentru plata contactless pe telefon: în aplicația Setări a telefonului, setați Google Pay ca aplicație prestabilită de plată.

Dacă aplicația Google Pay a dispărut după ce ați deschis-o pentru prima dată, poate fi din cauză că aplicația nu este pe ecranul principal. Pentru a o afișa din nou, în setările dispozitivului, schimbați setarea Ecran principal la Panou sau Afișați toate aplicațiile.

Lasă un răspuns