You are currently viewing ELECTRONIC ARTS a prezentat viziunea pentru EA SPORTS FC™ și a dezvăluit primele imagini de gameplay ale  EA SPORTS FC™ 24

ELECTRONIC ARTS a prezentat viziunea pentru EA SPORTS FC™ și a dezvăluit primele imagini de gameplay ale  EA SPORTS FC™ 24

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a dezvăluit joi, 13 iulie, noul EA SPORTS FC 24, primul titlu sub brandul EA SPORTS FC™, care se va lansa la nivel mondial pe 29 septembrie 2023. Erling Haaland, atacantul lui Manchester City, va figura pe coperta jocului video, dezvăluirea fiind făcută în cadrul unui eveniment global desfășurat în Amsterdam. Acesta  și-a făcut apariția alături de alte superstaruri incluse în jocul video  printre care Didier Drogba, Luis Figo, Laura Georges, Alex Scott și alții.

Anunțurile au variat de la detalierea a trei noi tehnologii de ultimă generație care folosesc date reale din meciuri pentru a crea un joc cât mai realist și până la introducerea jucătoarelor de fotbal feminin alături de cei din fotbalul masculin pe același teren, în premieră mondială pentru modul de joc Ultimate Team™.

Electronic Arts a prezentat în premieră trailerul de gameplay al EA SPORTS FC 24, care ilustrează realismul revoluționar furnizat de HyperMotion V, tehnologie ce folosește date volumetrice din peste 180 de meciuri profesioniste din fotbalul masculin și cel feminin pentru a reda mișcări și animații revoluționare în cel mai autentic mod.

„EA SPORTS a definit fotbalul interactiv timp de 30 de ani, iar acum aducem fanii mai aproape de sportul pe care îl iubesc, prin EA SPORTS FC”

„Acesta este următorul mare capitol al misiunii noastre de a crea viitorul fotbalului împreună cu fanii de pretutindeni, iar acest lucru începe cu FC 24, care aduce o autenticitate incredibilă combinată cu un salt masiv în ceea ce privește inovațiile aduse gameplay-ului. Bine ați venit în Club”.

a declarat Cam Weber, Președinte al EA SPORTS

„Acesta este un moment major”

„EA SPORTS FC este cel mai mare club de fotbal din lume, cu o comunitate de fani de peste 150 de milioane de oameni. Datorită produsului și serviciilor incredibile, parteneriatelor cu branduri de renume mondial și investițiilor în fotbalul amator, FC 24 marchează doar începutul misiunii noastre de a crește dragostea pentru fotbal prin intermediul platformei noastre. Vor urma multe altele”.

a declarat David Jackson, VP of Brand în cadrul EA SPORTS FC

EA SPORTS FC™ 24 va fi disponibil pe 29 septembrie 2023, cu acces în prealabil prin Ultimate Edition, începând cu 22 septembrie 2023. Precomenzile sunt acum disponibile pentru EA SPORTS FC™ 24, care se va lansa pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Nintendo Switch. Fanii care precomandă Ultimate Edition până pe 22 august vor primi o serie de beneficii concepute pentru jucători, inclusiv un obiect care nu poate fi schimbat din UEFA Champions League Ultimate Team™ Hero în noiembrie.

EA SPORTS FC™ 24 duce autenticitatea la următorul nivel

EA SPORTS a schimbat modul în care oamenii joacă și se bucură de fotbal, iar tehnologiile de ultimă generație vor face ca EA SPORTS FC™ 24 să ofere un realism fără egal în fiecare meci. EA SPORTS FC™ 24 va include:

  • HyperMotionV* este cea mai mare evoluție de până acum în ceea ce privește realismul, transpunând ritmul și fluiditatea fotbalului din lumea reală e, prin folosirea datelor volumetrice din peste 180 de meciuri de fotbal profesionist masculin și feminin, care ne-au permis să redăm mișcările din lumea reală în joc într-un mod mai autentic decât înainte.
  • PlayStyles optimizat de Opta dimensionează sportivii, mergând dincolo de ratingurile generale pentru a aduce la viață abilitățile de pe teren care îi fac pe jucători speciali. Fiecare PlayStyle oferă jucătorilor capabilități unice pe care aceștia le vor vedea și simți și care contribuie la o experiență de joc mai autentică.
  • Frostbite™ Engine îmbunătățit aduce detalii realiste, un nou nivel de imersiune prin modelele reproiectate ale jucătorilor, animații mai fluide și caracteristici unice care contribuie la unicitatea fiecărui jucător. Echipamentele de joc se mișcă acum precum cele din lumea reală, reacționând la mișcările jucătorului și schimbările de direcție și poziție ale acestuia din timpul jocului.

„Misiunea noastră este să aducem fanii și mai aproape de lumea fotbalului, iar EA SPORTS FC™ 24 este cu adevărat cea mai bună iterație de până acum”

„În ultimele câteva decenii, am asistat nu doar la un mod complet nou în care comunitatea noastră îmbrățișează fotbalul, ci și la o evoluție majoră a modului în care se implică și se conectează la experiențele noastre interactive. EA SPORTS FC 24 valorifică noile tehnologii de joc pentru a conferi cea mai realistă expresie a sportului-rege pe care am dezvoltat-o vreodată.”

a declarat Nick Wlodyka, SVP & GM în cadrul EA SPORTS FC.

O premieră mondială: fotbalul masculin și feminin se întâlnesc pe același teren

Ca parte a unui angajament mai amplu față de fotbalul feminin, EA SPORTS FC™ 24 va reuni pentru prima dată fotbalul masculin și cel feminin pe același teren de joc. Jucătorii vor putea experimenta caracteristici complet noi în modul Ultimate Team™, inclusiv introducerea jucătoarelor de fotbal feminin pentru prima dată în Ultimate Team™, astfel încât jucătorii să își creeze echipa de vis

„Celebrarea sportului pentru toți este ceea ce continuă să ne motiveze și să ne inspire”

„De aceea, suntem mândri să anunțăm cea mai inclusivă și diversă iterație a jocului de până acum. Fie că este vorba de a juca cu cel mai mare grup de jucătoare pe care l-am avut vreodată în Ultimate Team™ sau cu noile ligi precum Liga F și Google Pixel Frauen-Bundesliga, EA SPORTS este mândră să susțină jocul feminin atât virtual, cât și în realitate.”

a declarat Andrea Hopelain, SVP of Brand, EA SPORTS.

A fost dezvăluită vedeta de pe coperta EA SPORTS FC™ 24

În cadrul evenimentului, atacantul lui Manchester City și al Norvegiei, Erling Haaland, a fost prezentat ca vedeta de pe coperta EA SPORTS FC™ 24. După sezonul istoric al lui Haaland, marcat de câștigarea a trei trofee alături de Manchester City și stabilirea noului record de goluri marcate într-un sezon de Premier League, norvegianul s-a remarcat ca fiind alegerea firească pentru a simboliza începerea unei noi ere în lunga istorie a EA SPORTS. Vedetele de copertă EA SPORTS au reprezentat mereu vârful performanței din fotbal – în viața reală și în joc – și atât aptitudinile fizice ale lui Haaland, cât și cele tehnice în ce privește finalizarea și poziționarea nu fac excepție.

”Fiecare fotbalist visează să devină vedeta de pe coperta jocului. Sunt mândru să joc un rol important în lansarea noii ere a celui mai important joc de fotbal din lume, EA SPORTS FC”

„Prima dată când am ținut coperta în mâini, reacția mea imediată a fost să mă gândesc, să îmi imaginez cum ar fi fost să vad această coperta acum 10 ani. Sper ca acest lucru să inspire următoarea generație să creadă în ea însăși pentru a-și atinge visele. Este o onoare nu doar să fiu pe această copertă, ci și pe coperta Ultimate Edition, alături de iluștrii mei colegi și de legende ale fotbalului mondial, precum Johan Cruyff, Pelé, Zinedine Zidane, Ronaldinho, Didier Drogba și mulți alții.”

a declarat Erling Haaland

O experiență autentică a fotbalului

Plasând o importanță majoră pe autenticitate și inovație, EA SPORTS FC™24 îi prezintă pe cei mai buni jucători de fotbal din cadrul celor mai mari cluburi, ligi și competiții din întreaga lume – atât din fotbalul masculin, cât și din cel feminin.

După ce a confirmat deja că unele dintre cele mai bune competiții din lume vor fi reprezentate în EA SPORTS FC™ – inclusiv LALIGA EA SPORTS, Bundesliga, Seria A și CONMEBOL Libertadores – EA SPORTS a anunțat o reînnoire a parteneriatului exclusiv cu UEFA, ceea ce înseamnă că EA SPORTS FC™ 24 este singurul loc în care puteți juca emblematica UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, UEFA Europa League și UEFA Europa Conference League și Supercupa UEFA.

„Este un moment emoționant”

„Suntem încântați să continuăm relația noastră cu EA SPORTS având incluse atât edițiile masculine, cât și cele feminine ale competițiilor de club ale UEFA pentru jucătorii care caută cea mai autentică experiență de joc de până acum. EA SPORTS FC joacă un rol crucial în viitorul implicării în fotbal; suntem încântați să colaborăm pe parcursul acestei călătorii.”

a declarat Guy-Laurent Epstein, Marketing Director în cadrul UEFA

În plus, EA SPORTS a anunțat o reînnoire mult-așteptată, pe termen lung, a parteneriatului cu Premier League, este cea mai populară ligă din jocul video.

„EA SPORTS™ este unul dintre cei mai vechi parteneri ai Premier League și împreună am inspirat generații întregi de jucători și de fani ai fotbalului. Suntem încântați să facem parte din EA SPORTS FC™ 24 și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună la alte proiecte interesante în anii următori”

a precizat Richard Masters, Chief Executive în cadul Premier League.

Două ligi suplimentare de fotbal feminin – Google Pixel Frauen-Bundesliga și Liga F – au fost confirmate pentru a fi prezente în EA SPORTS FC™ 24, alăturându-se Barclays Women’s Super League, D1 Arkema, National Women’s Soccer League și UEFA Women’s Champions League.

EA SPORTS FC™ 24 Founders Status

EA SPORTS a anunțat Founders Status pentru a celebra fanii care se alătură EA SPORTS FC™ la începutul acestei noi ere pentru The World’s Game. Fanii care joacă EA SPORTS FC™ 24 până la 1 noiembrie 2023 vor obține statutul de FC Founder** și vor debloca beneficii, inclusiv o insignă exclusivă de Founder și un echipament de joc care să le ilustreze statutul în anii următori. În plus, jucătorii cu statutul FC Founder vor avea acces la o mulțime de beneficii unice, rezervate exclusiv lor, pe toată durata EA SPORTS FC™ 24 și mai departe de atât. Pregătiți-vă să deblocați tot ce are EA SPORTS FC mai bun de oferit, prin această șansă unică de a fi acolo de la început și de a deveni un FC Founder.

Membrii EA Play vor primi acces anticipat la joc printr-un trial de 10 ore, începând cu 22 septembrie. Membrii EA Play Pro se vor bucura de acces nelimitat la ediția EA Play Pro a jocului – inclusiv la conținutul ediției Ultimate – începând cu 22 septembrie. În cele din urmă, toți membrii EA Play vor debloca bonusuri suplimentare pentru EA SPORTS FC™ 24, cu recompense lunare constând în Draft Tokens în modul Ultimate Team™, recompense sezoniere în modul Clubs și îmbrăcăminte (APPAREL) și monede digitale (COINS) sezoniere în modul VOLTA FOOTBALL™.

Lasă un răspuns