Donează pentru linia întâi!

Bitdefender împreună cu Banca Transilvania, eMag și Mobexpert lansează, în parteneriat, campania Donează pentru linia întâi, care își propune să susţină personalul din sistemul medical, armata, jandarmii și poliţiștii în lupta cu pandemia de coronavirus.

Cele patru companii au donat cumulat 4 milioane de lei pentru achiziţia de echipamente medicale și de protecţie și s-au implicat în achiziţii, distribuţie și organizarea platformei de donaţii.

Până acum au fost contractate peste 40 de milioane de măști, mănuși, combinezoane și peste 2 milioane de măști FFP2. Produsele ajung săptămânal în ţară cu avioane cargo charter, inclusiv cu avioane TAROM transformate în cargo.

Necesarul de produse este centralizat săptămânal de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă în colaborare cu Ministerul Sănătăţii, iar pe baza acestui necesar se realizează distribuţia către cei din linia întâi: Spitale, DSP, Ambulanţă, SMURD, Armată, Poliţie, Jandarmerie.

Noi, Bitdefender, suntem doar unul dintre cei mulţi din societatea civilă care pun umărul astfel încât să trecem cu bine, ca societate, de o situaţie grea. Ne-am unit acum forţele cu alte companii pentru a găsi în afara ţării și a distribui echipamente de protecţie celor cărora le sunt atât de necesare, celor care sunt primii pe liniile frontului acum: cadrele medicale, politiștii, jandarmii, armata.

Dacă doriţi să vă alăturaţi eforturilor noastre de strângere de fonduri, o puteţi face prin contribuţii individuale pe www.emag.ro/doneaza

În tot acest timp, Bitdefender continuă să pună la dispoziţie toată expertiza pentru a ţine departe instituţiile sanitare de atacuri informatice oferind gratuit tuturor spitalelor din întreaga lume suita sa de soluţii de securitate.

BitDefender a mai lansat în urmă cu aproape 3 ani o campanie anti-hărțuire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *