You are currently viewing Divizia de business a Orange devine Orange Business Services
orange business services

Divizia de business a Orange devine Orange Business Services

În calitate de furnizor și operator de infrastructură, integrator de tehnologie și furnizor de servicii cu valoare adăugată, Orange Business Services susține companiile private și organizațiile publice, pas-cu-pas, în transformarea lor digitală.

Ce vom găsi în articol?

Un ecosistem integrat de soluții IT&C pentru utilizarea datelor pentru transformarea digitală a companiei tale

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum Orange Business Services. Colectăm, transportăm, protejăm, stocăm, procesăm și analizăm datele companiei tale pentru ca business-ul tău să fie de neoprit.

Inovăm din pasiune

Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață. Ne dorim să îmbunătățim modul în care oamenii muncesc, trăiesc, călătoresc și interacționează.

Experiență locală

Orange România este liderul industriei telecom an de an, începând din 2004, și oferă soluții integrate pentru dezvoltarea companiilor și comunităților locale.

Expertiză internațională

Orange Business Services este liderul mondial în dezvoltarea de soluții pentru transformarea afacerilor prin tehnologii digitale.

Parteneriate cu lideri tehnologici

Pentru a oferi soluții integrate personalizate, am creat alianțe strategice, parteneriate globale și programe locale cu lideri în tehnologii digitale, inovatori și integratori de top.

Poveștile clienților noștri

Pornind de la experiențele clienților noștri cu soluțiile Orange Business Services, am creat povești care te vor ajuta în business-ul tău.

Lasă un răspuns