You are currently viewing Digi.Mobil restricționează serviciul VoWiFi în roaming
voce mobilă

Digi.Mobil restricționează serviciul VoWiFi în roaming

Operatorul de telefonie mobilă Digi.Mobil oferă serviciul VoWiFi începând din iunie 2017, de când au lansat și serviciul VoLTE.

Cu ce era diferit serviciul VoWiFi de la Digi.Mobil?

Ceea ce făcea cu adevărat special serviciul VoWiFi de la Digi.Mobil era faptul că funcționa în roaming. Asta însemna că Digi.Mobil era singurul operator din România care nu restricționa accesul la serviciul VoWiFi doar la plaja de IP-uri din România, clienții DIGI.Mobil putând astfel efectua apeluri de oriunde din lume folosind o conexiune Wi-Fi, fără a genera costuri suplimentare de roaming.

Ce s-a schimbat?

Îmcepând din aprilie 2024, mai multi clienți au observat în timp ce se aflau in roiaming că nu mai au acces la serviciul VoWiFi, lucru confirmat ulterior și de cei de la relații cu clienții.

„Vă informăm că, începând cu luna Iunie 2024, serviciul nostru de VoWiFi nu mai este disponibil în regim de roaming.
Vrem să vă asigurăm că rămânem dedicați să vă oferim cele mai bune opțiuni de comunicare atunci când sunteți în străinătate.
Pentru a comunica fără probleme în afara țării, vă recomandăm să folosiți serviciile noastre standard de roaming pentru voce și date mobile.
Aceste servicii vin cu tarife extrem de avantajoase, astfel încât să vă puteți bucura de convorbiri și acces la internet la prețuri foarte competitive.
Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul www.digi.ro la rubrica Mobil -> Roaming.
Vă reamintim că, în România, puteți folosi în continuare serviciul VoWiFi fără nicio restricție, beneficiind de toate avantajele pe care acesta vi le oferă.
Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că alegeți serviciile noastre!”

anuntă operatorul

Lasă un răspuns