You are currently viewing Digi.Mobil introduce în ofertă primele telefoane de la Huawei și Motorola compatibile VoLTE și VoWiFi
huawei mate 10 pro

Digi.Mobil introduce în ofertă primele telefoane de la Huawei și Motorola compatibile VoLTE și VoWiFi

Compania RCS & RDS începe să se miște din ce în ce mai repede, în ceea ce privește adăugarea de noi telefoane compatibile VoLTE și VoWiFi în oferta Digi.Mobil.

La nici 10 zile, de la introducerea telefonului  Samsung A5 (2017), pe lista telefoanelor compatibile VoLTE, RCS & RDS dă un nou comunicat de presă, în care anunță includerea a două modele Huawei în oferta de telefoane compatiblie VoLTE.

Este vorba despre: Huawei Mate 10 Pro și de Huawei P9 Lite Mini.

Pentru Huawei Mate 10 Pro actualizarea de soft ce permite activarea serviciului VoLTE este disponibilă chiar de astăzi, iar în ceea ce privește Huawei P9 Lite Mini, actualizarea va fi disponibilă din ianuarie.

Un alt lucru de menționat este faptul că Huawei P9 Lite Mini, spre deosebire de Huawei Mate 10 Pro, nu suportă și banda 38 TDD 2600 Mhz.

Pe lângă cele două telefoane de la Huawei anunțate în comunicatul de presă, RCS & RDS a mai introdus un telefon compatibil, de data asta de la Motorola, în ofertă.

Este vorba de: Motorola Moto Z2 Play.

Actualizarea de soft pentru Motorola Moto Z2 Play va fi disponibilă din luna februarie, odată cu trecerea la Android 8.0 Oreo.

Lasă un răspuns