You are currently viewing DIGI își extinde serviciile de internet fix și telefonie fixă în Spania
DIGI pentru familia ta

DIGI își extinde serviciile de internet fix și telefonie fixă în Spania

 Grupul RCS & RDS, continuă diversificarea portofolului de servicii și consolidarea grupului prin extinderea afacerii din Spania.

 Compania RCS & RDS își menține ritmul de dezvoltare a afacerii din ultimii ani și la 10 ani după lansarea serviciilor de telefonie mobilă în Spania, Digi Spain Telecom SLU, filială a Digi Communications, va oferi și servicii de internet și telefonie fixă.

Inițial va fi acoperită provincia Madrid urmând ca serviciile să fie extinse ulterior şi în restul țării.

”Aceste noi servicii vor fi furnizate în baza acordului de vânzare cu acces indirect NEBA, încheiat cu Telefonica în Spania, acord care va oferi acces la infrastructura Telefonica de bandă largă FTTH şi ADSL. Într-o primă fază, serviciile de internet fix şi serviciile de telefonie fixă Digi Spania sunt puse la dispoziţia clienţilor din provincia Madrid, urmând ca acestea să fie extinse şi în alte provincii spaniole, unde Digi Spania se bucură deja de o acoperire favorabilă pentru serviciile sale mobile”, precizează Digi într-un anunț pe Bursa de Valori București.

Sunt curios cât timp vor mai fi sustenabile aceste extinderiale grupului în atâtea țări și cu un portofoliu to mai variat de servicii…

Să nu uităm că DIGI a avut afaceri și în Republica Moldova, Cehia, Croația, Slovacia și Serbia pe care ulterior le-a vândut pentru a își consolida afacerile din România în special dar și din Ungaria.

Totodată, în ultima perioadă, din cauza acestor extinderi am observat un ritm mult mai scăzut al dezvoltării liniilor de business principale cum ar fi televiziunea și telefonia mobilă.

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns