DIGI are acordul Consiliului Concurenţei pentru preluarea AKTA

Consilului Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care DIGI, a preluat în luna decembrie a anului trecut, pentru aproape 77 mil. euro, grupul AKTA – cel mai mare jucător independent din piaţa de cablu, detalii aici

“Condiţia suspensivă a aprobării concentrării economice de către Consiliul Concurenţei a fost îndeplinită, decizia de neobiecţiune fiind însă condiţionată de respectarea de către RCS&RDS a angajamentelor asumate şi acceptate de către autoritatea de concurenţă. Angajamentele au fost oferite de RCS&RDS pentru a înlătura anumite îngrijorări concurenţiale ridicate de către Consiliul Concurenţei privind concentrarea şi au,în principal,două dimensiuni,respectiv relaţia RCS&RDS cu clienţii preluaţi potrivit contractelor şi relaţia RCS&RDS cu furnizorii de canale TV”

transmit reprezentanţii RCS&RDS într-un anunţ pe Bursă.

Migrarea celor aproximativ 3 – 400.000 de clienți AKTA în rețeaua de fibră optică DIGI va fi finalizată în 3 ani de la aprobarea tranzacţiei.

“RCS&RDS va oferi tuturor clienţilor posibilitatea de a beneficia de pachetele şi preţurile oferite clienţilor existenţi şi nu va majora preţurile pentru o perioadă de trei ani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *