You are currently viewing DIGI 4K va transmite primul meci al unei echipe de fotbal românești la rezoluție Ultra HD
DIGI 4K Renes CFR Cluj

DIGI 4K va transmite primul meci al unei echipe de fotbal românești la rezoluție Ultra HD

La aproape 1 an de la lansarea primului post de televiziune românesc 4K și după nenumărate transmisiuni în direct a meciurilor din UEFA Champions League, UEFA Europa League și alte campionate europene precum si din Formula 1, a venit timpul ca și primul meci de fotbal al unei echipe românești să fie transmis la rezoluție Ultra HD.

Mult așteptatul meci dintre Rennes și CFR Cluj va fi transmis la Digi Sport 1 și Digi 4K, joi, 24 octombrie, de la ora 22:00.

În premieră, pentru fanii sportului rege, meciul va fi transmis și pe Digi 4K, fiind astfel primul meci al unei echipe românești care poate fi văzut și în format ultra-HD.

Partida va fi comentată de jurnaliștii George Dobre şi Ionuţ Angheluţă. Discuțiile dinaintea meciului și concluziile întâlnirii dintre cele două echipe îi vor aduce în studioul Euro Fotbal pe Ilie Dumitrescu, Radu Paraschivescu şi Gabi Balint, alături de realizatorul Digi Sport, Vali Moraru.

Săptămână plină pentru iubitorii sportului-rege

În afara meciului dintre Rennes şi CFR Cluj, cele patru canale Digi Sport vor transmite joi, în direct, și alte meciuri din cadrul celei de-a treia runde din Europa League. Digi Sport 1 va transmite săptămâna aceasta și două meciuri importante din Liga 1: confruntarea dintre Hermannstadt și FCSB, de sâmbătă, de la 20:30, dar și pe cea dintre Dinamo și Viitorul, disputată duminică, de la 20:30. Meciurile pot fi văzute live și pe Digi Online, pe teritoriul României.

Programul transmisiunilor UEFA Europa League, 24 octombrie:

Partizan vs. Manchester United – ora 20:00, Digi Sport 2
Roma vs. Borussia Mönchengladbach – ora 20:00, Digi Sport 3
Ludogorets vs. Espanyol – ora 20:00, Digi Sport 4
Rennes vs. CFR Cluj – ora 22:00, Digi Sport 1 și Digi 4K
Celtic vs. Lazio – ora 22:00, Digi Sport 2
Arsenal vs. Guimaraes – ora 22:00, Digi Sport 3
Sevilla vs. Dudelange – ora 22:00, Digi Sport 4

Spectacolul sportului și al performanței, la Digi Sport

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal și Formula 1.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce. Tot la Digi Sport, fanii tenisului se pot bucura de meciurile Fed Cup și Cupa Davis.

Lasă un răspuns