Dell lansează noile modele XPS 15 și XPS 17

Dacă ești în căutarea unui calculator nou, află că Dell a anunțat noi laptopuri cu ecran mai mare, autonomie a bateriei îmbunătățită și suficient de performante pentru: streaming, editare foto pentru Instagram, editare video 4K pentru YouTube sau folosirea ca Digital Audio Workstation.

Dell XPS 17

Dell a creat un design nou pentru XPS 15 și a introdus noul XPS 17 cu un ecran mai mare pe care poți vedea și face mai multe, mulțumită ecranului fără margini InfinityEdge și a noilor balamale. Fie că creezi conținut, fie că îl consumi, laptopurile XPS sunt ceea ce ai nevoie.

Dell XPS 17

După o pauză de aproape 10 ani, XPS 17 revine cu hardware de top: procesor Intel Core de generația a 10-a, placă video NVIDIA GeForce RTX 2060 și autonomie de până la 19 ore pentru proiecte, gaming și VR. De asemenea, are un nou sistem de răcire, ce mărește fluxul de aer.

Dell XPS 15

Noul XPS 15 are un ecran mai mare cu aspect ratio de 16:10, cu noi difuzoare, cel mai nou procesor Intel Core de generația a 10-a, placă video NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti și o autonomie de până la 25 de ore.

Dell XPS 15

Dacă alegeți varianta Creator Edition a oricăruia dintre cele două modele, veți beneficia de o configurație optimizată pentru editare video la rezoluție mare

Mulți dintre noi folosesc foarte mult apelurile video în perioada asta, așa că Dell a pus pe noile laptopuri XPS cea mai mică cameră web HD poziționată discret în partea de sus a ecranului. Iar cu ajutorul tehnologiilor de anulare a ecoului și de reducere a zgomotului de pe microfonul amplasat în partea de sus, vei fi auzit tare și clar.

Te vei putea loga rapid pe laptop folosind senzorul de amprentă încorporat în butonul de pornire.

Prețul laptopului XPS 15 pleacă de la 1299,99$, iar al laptopului XPS 17 de la 1499.99$

Lasă un comentariu