De acum puteți tranzacționa acțiuni prin Revolut Trading

De acum, clienții Standard pot face până la 3 tranzacții lunare fără comision, cu peste 750 de acțiuni din SUA listate în NYSE și NASDAQ. Vezi prețurile în timp real și datele privind performanța acțiunilor. Pentru orice tranzacții ulterioare se va percepe un comision aplicabil.

Capital de risc.

Această platformă de tranzacționare de acțiuni este facilitată de către Revolut Trading. Nici, Revolut, nici Revolut Trading nu oferă consiliere de investiții, iar fiecare investitor ar trebui să ia propriile decizii sau să solicite consiliere profesională independentă în cazul în care nu este sigur în legătură cu oportunitatea/gradul de adecvare al oricărei investiții pentru propriile circumstanțe sau nevoi. Valoarea investițiilor poate să urce sau să coboare și astfel poți primi mai puțin decât investiția inițială sau poți pierde valoarea întregii investiții inițiale. Performanțele trecute nu sunt un indicator fiabil al rezultatelor viitoare. Fluctuațiile de schimb valutar pot afecta în mod negativ profitul pe ansamblu al investiției originale. Află mai multe din Informarea completă privind riscurile și din Întrebările frecvente despre tranzacționare.

Revolut Trading Ltd (FRN. 832790) este reprezentant desemnat al Sapia Partners LLP, societate autorizată și reglementată de Autoritatea pentru Conduită Financiară din Regatul Unit. Sediul social al Revolut Trading Ltd este 9th Floor 107 Cheapside, Londra, EC2V 6DN, Regatul Unit.

Lasă un comentariu