Cum afli numărul de telefon al cartelei prepay?

Atunci când cumperi o cartelă prepay de la orice operator de telefonie mobilă din România (cu excepția orange) poți afla numărul de telefon al acesteia de pe spatele pachetului.

Cum mai poți afla numărul cartelei prepay indiferent de operator?

Deși este recomandat să păstrezi pachetul cu care a venit SIM-ul, în caz că ai nevoie de codul PUK, de exemplu, în realitate toți aruncăm acel pachet imediat ce am introdus cartela într-un telefon.
Indiferent de operatorul de telefonie mobilă pe care îl folosiți, dacă SIM-ul încă se mai află în perioada de valabilitate a creditului, puteți suna la numărul de Relații cu clienții al operatorului de telefonie mobilă de pe acel SIM pentru ca un operator să vă comunice numărul de telefon al cartelei.

Cum afli numărul cartelei prepay orange?

Cea mai simplă varintă este, ca după ce ai luat și activat cartela să îți creezi un cont MyOrange, unde poți vedea atât numărul cartelei SIM, cât și valabilitatea și resursele disponibile, poți reîncărca SIM-ul activa opțiuni și servicii.

Cum afli numărul cartelei prepay Vodafone?

Ca și în cazul orange, îți poți crea un cont MyVodafone de unde îți poți administra cartela de voce sau de Internet.
Poți trimite 2 notificări gratuite “Sună-mă” în fiecare lună, către orice număr de mobil din rețeaua națională, chiar dacă nu mai ai credit sau dacă perioada de valabilitate a cartelei tale a expirat. După consumarea acestor 2 notificări, poți utiliza în continuare serviciul la un tarif de 0,05 EUR credit/notificare.
1. Apelează gratuit *123#.
2. Alege opțiunea “Sună-mă”.
3. Alege “Sună-mă național”.
4. Introdul numarul de telefon al persoanei care vrei să te sune.
De asemenea, pentru a afla informații despre numărul Cartelei Internet, traficul de date disponibil la un moment dat sau informații despre perioada de utilizare și perioada de grație a cartelei SIM trimite un SMS gratuit, fără text, la numărul 367 de pe telefon sau din aplicația de conectare la internet instalată pe calculator. În câteva secunde un mesaj scris va apărea pe ecranul telefonului sau în aplicația de conectare, cu informații despre traficul de date rămas disponibil și perioada de utilizare rămasă disponibilă.

Cum afli numărul cartelei prepay Lycamobile?

După ce introduci SIM-ul Lyca Mobile în telefon îți poţi vizualiza numărul apelând *132#.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *