You are currently viewing Crește prețul consolelor Xbox și al abonamentelor Game Pass
Xbox Game Pass Family

Crește prețul consolelor Xbox și al abonamentelor Game Pass

La aproape 1 an de la anunțarea creșterii prețurilor consolelor PlayStation, a venit rândul și celor de la Microsoft să majoreze prețurilor consolelor sale și a abonamentelor Game Pass.

Creșterea prețului Xbox Game Pass este acum în vigoare, ceea ce înseamnă că noii abonați vor trebui acum să plătească mai mult în fiecare lună pentru a continua să acceseze biblioteca de jocuri a serviciului.

Creșterea prețului a fost anunțată luna trecută, când s-a confirmat că costul Game Pass standard pe console și Ultimate pe toate platformele era setat să crească. În prezent, cei care plătesc pentru PC Game Pass standard nu sunt afectați, așa că este un câștig uriaș pentru oricine se încadrează în acea categorie. Având în vedere că Starfield va lansa pe Game Pass mai târziu în acest an, este destul de inteligent pentru companie să crească prețul acum înainte de lansare, chiar dacă este un moment deosebit de enervant pentru toți utilizatorii din acest motiv.

În timp ce creșterea prețului variază de la țară la țară, în Marea Britanie, un abonament standard de consolă costă acum 8,99 GBP (în creștere de la 7,99 GBP), în timp ce Ultimate este acum 12,99 GBP (de la 10,99 GBP). Între timp, în SUA, nivelurile standard și Ultimate ale Game Pass au crescut de la 8,99 USD la 10,99 USD și, respectiv, 14,99 USD la 16,99 USD.

Trebuie remarcat faptul că, deși modificarea este acum în vigoare, în prezent afectează doar noii abonați. Cei care plăteau deja pentru un abonament lunar își vor vedea factura crescând începând cu 13 august (abonații existenți în Germania nu vor fi afectați până pe 13 septembrie).

De la 1 august, Xbox Series X va crește permanent prețul în Marea Britanie și în majoritatea țărilor europene. În primul, va costa în curând 479,99 lire sterline (în creștere de la 449,99 lire sterline), în timp ce în mare parte din Europa, va merge de la 499,99 € la 549,99 €.

Lasă un răspuns