CES 2024: OMEN și HyperX completează portofoliul de gaming HP

În cadrul CES 2024, HP Inc. (NYSE: HPQ) a dezvăluit cel mai personalizat portofoliu de gaming de până acum, cu inovații OMEN și HyperX. Noile laptopuri, accesorii și software sunt toate concepute pentru a crea un ecosistem perfect de gaming.

„Computerele devin din ce în ce mai personale, iar acest lucru este valabil mai ales în comunitatea de gaming”

„Fie că este vorba de laptop, monitor sau accesorii pentru jocuri, HP a dezvoltat o soluție personalizată și adaptabilă pentru nevoile oricui.”

a declarat Josephine Tan, Senior Vice President & Division President Personal Systems Gaming Solutions, HP Inc.

Ce vom găsi în articol?

Gaming cu viteze uimitoare și capacități avansate de creație

Conceput special pentru jocuri și activități de creație, inclusiv pentru studenți, laptopul de gaming OMEN Transcend 14 vine cu un ecran OLED avansat, o carcasă elegantă și subțire și componente interne de calitate superioară, care formează cel mai „cool” si mai ușor laptop de gaming de 14″ din lume.

Noul OMEN Transcend 14 dă viață jocurilor cu:

 • Afișaj imersiv pentru jocuri, perfect pentru crearea de conținut. Acest dispozitiv este oferit cu un ecran OLED VRR 2,8K 120Hz certificat IMAX Enhanced, pentru detalii incredibile și culori vibrante și realiste. Este primul laptop de gaming din lume cu tastatură RGB fără grilă
 • Design elegant și compact. Acest dispozitiv cântărește 1.637 g, are o autonomie de până la 11,5 ore și un adaptor PD 140W de tip C pentru ca încărcarea să fie mai ușoară ca niciodată atunci când utilizatorul este în deplasare.
 • Viteză senzațională cu AI. Experiențe de joc uimitoare cu procesor până la Intel® Core™ Ultra 9 185H și GPU până la NVIDIA® GeForce® RTX™ 4070, care fac față și sarcinilor de calcul intensiv. Gamerii și cei care fac streaming pot profita de procesorul specializat în algoritmi de machine learning (NPU) cu care este echipat dispozitivul și de plugin-urile OpenVINO™ pentru studio OBS, pentru streaming și jocuri mai fluide ca niciodată, cu o îmbunătățire de până la 24,6% a FPS (Frames Per Second). Rata de refresh dinamică automată (DRR) din OMEN Gaming Hub poate crește durata de viață a bateriei cu până la 7%. Bateria are o durată de viață cu până la 20% mai mare în modul ECO.
 • Revoluția termică. Nimeni nu vrea să i se încingă mâinile atunci când se joacă, creează sau lucrează. O carcasă reproiectată folosește fluxul de aer din interior pentru a crea o zonă presurizată, utilizând o cameră de vapori pentru disiparea directă a căldurii prin orificiile de aerisire din spate. Această inovație în materie de sistem de răcire, concepută împreună cu tehnologia Intel de flux dual, a produs ”cel mai rece” laptop de gaming de 14″ din lume, care poate atinge o presiune statică de patru ori mai mare cu o capacitate termică de 80 W într-o bază de 12 mm
 • Stimularea productivității. Perfect pentru studenții gameri, OMEN Transcend 14 oferă atât capabilități AI locale prin intermediul procesoarelor Intel® și NVIDIA®, cât și AI încorporat cu Otter.ai pentru funcții precum transcriere live și subtitrări în timp real în timpul ședințelor sau cursurilor, înregistrare pentru transcrierea audio și note generate de AI
 • Primul laptop de gaming din lume cu sunet reglat de HyperX: Echipa audio HyperX a lucrat îndeaproape cu inginerii de la OMEN Transcend 14 pentru a regla performanțele laptopului, îmbunătățind claritatea și echilibrul spectral pentru o experiența audio generală de gaming superioară.

De asemenea, HP a actualizat laptopul de gaming OMEN Transcend 16.1″, adăugând o opțiune de afișaj OLED 2.5K 240Hz, dar și laptopurile de gaming OMEN 16.1″ și Victus 16.1″ – actualizate cu procesoare Intel® Core™ i7 HX.

O experiență de joc perfectă, personalizată cu HyperX

Dezvoltând primele laptopuri de gaming lansate anul trecut cu un modul încorporat pentru o soluție intuitivă de asociere audio și latență ultra-redusă (ULL), noul OMEN Transcend 14 ridică miza cu o opțiune inclusă pentru primul laptop de gaming din lume cu conectivitate ULL de 2,4 GHz pentru căștile wireless HyperX Cloud III. Astfel, gamerii pot comuta cu ușurință între PC și consolă. Configurarea simplă permite oricui să aibă o experiență de joc perfectă, cu un sunet excepțional, încă de la început.

Noile oferte concepute pentru un nivel superior de personalizare de la HyperX includ:

 • Mici, compacte și puternice, căștile HyperX Cloud Mini sunt adaptate pentru tinerii pasionați de jocuri, pentru a le oferi confort și siguranță, având funcții de limitare a volumului. Disponibile atât în versiunea cu fir, cât și wireless, ambele modele asigură un sunet imersiv și un microfon practic cu compatibilități multi-platformă. Controlerul cu fir HyperX Clutch Tanto Mini este o opțiune care promite acces ușor la toate butoanele și comenzile standard, fiind în același timp compatibil cu consolele Xbox Series X|S, PC, Steam Deck și cu dispozitivele Android, incluzând un comutator pentru modul mobil și o mufă stereo de 3,5 mm pentru căști cu fir.
 • Prima tastatură hot-swappable cu un design montat pe garnitura șasiului HyperX, HyperX Alloy Rise este disponibilă în variante cu dimensiune standard sau 75%. Echipată cu switch-uri liniare HyperX și keycap-uri HyperX PBT preinstalate, tastatura dispune de iluminare RGB îmbunătățită cu un senzor de lumină ambientală, pentru reglarea automată a luminozității. Tastatura este prevăzută cu memorie onboard HyperX, ceea ce le permite gamerilor să salveze 10 profiluri direct pe tastatură, pentru a avea setări personalizate atunci când sunt în mișcare. Construită pentru un grad superior de personalizare, tastatura dispune de switch-uri hot-swappable, carcase superioare magnetice, badge pack-uri, o colecție 3D cu tematică Mythic și vine cu o construcție robustă care asigură durabilitate și flexibilitate.
 • Noul HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, un mouse de gaming compact, a fost conceput pentru jucătorii care apreciază instrumentele ultraușoare și performante. Are o autonomie impresionantă de până la 100 de ore, dispune de un senzor HyperX 26K de mare precizie, oferă conectivitate wireless dual mode, switch-uri HyperX rezistente la praf și bandă de prindere adaptabilă pentru o manevrare ușoară.
 • Rucsacurile de gaming HyperX Knight și Delta sunt gata de călătorie. Laptopurile și accesoriile de gaming sunt depozitate în siguranță, rucsacurile fiind realizate cu poliester durabil și rezistent la intemperii. Sunt disponibile în culorile clasice HyperX și respectă majoritatea reglementărilor privind dimensiunile bagajelor de mână ale companiilor aeriene.

Tehnologie de vârf pentru monitoarele de gaming

Monitorul de gaming OMEN Transcend 32 UHD 240Hz OLED este cel mai avansat monitor de gaming din lume.

 • Numeroase premiere. Fiind primul monitor de gaming din lume cu porturi USB comutabile independent, utilizatorii pot trece fără probleme de la un dispozitiv la altul sau pot utiliza caracteristicile KVM incredibil de inteligente pentru a muta fișiere între dispozitive. Oferă conectivitate ușoară, pentru că este primul monitor de gaming OLED din lume care prin portul USB-C disponibil oferă o putere de încărcare de 140W. Este, de asemenea, primul monitor de gaming din lume cu audio reglat de HyperX, care include un EQ cu 10 benzi, complet personalizabil în OMEN Gaming Hub.
 • Imagini care îți taie respirația. Acțiunea pare că depășește marginile ecranului datorită tehnologiei QD-OLED Panel care permite un raport de contrast de 1.500.000:1 pe panoul său 4K UHD, o rată de refresh de 240 Hz și un timp de răspuns de 0,3 ms. Fiind primul monitor OMEN care dispune de Dolby Vision, jocurile compatibile oferă o experiență HDR cu adevărat impresionantă. Este primul monitor OMEN certificat VESA DisplayHDR True Black 400, care oferă o gamă dinamică de până la 50 de ori mai mare și o îmbunătățire de 4 ori a timpului în comparație cu DisplayHDR 1000.
 • Durabilitate. Durata de viață a panourilor este foarte importantă pentru OLED, iar tehnologia de răcire a monitorului OMEN Tempest rezolvă problemele legate de uzură. Are o garanție de 3 ani.

Prețuri și disponibilitate globale

 • OMEN Transcend 14 Gaming Laptop este așteptat să fie disponibil pentru precomandă începând cu data de 8 ianuarie 2024 pe HP.com la un preț de pornire de 1.499,99 dolari.
 • OMEN Transcend 16 Gaming Laptop cu până la cele mai recente procesoare Intel și până la un ecran OLED este așteptat să fie disponibil începând cu 10 ianuarie 2024 pe HP.com la un preț de pornire de 1.899,99 dolari.
 • OMEN 16 Gaming Laptop este așteptat să fie disponibil pe 10 ianuarie 2024 pe HP.com la un preț de pornire de 1.199,99 dolari.
 • Victus 16.1 inch Gaming Laptop este așteptat să fie disponibil în februarie pe HP.com la un preț de pornire de 1.199,99 dolari.
 • Căștile HyperX Cloud Mini sunt așteptate să fie disponibile în primăvara anului 2024 la un preț recomandat de 49,99 dolari.
 • HyperX Clutch Tanto Mini Wired Controller este așteptat să fie disponibil în primăvara anului 2024 la un preț recomandat de 39,99 dolari.
 • Tastatura de gaming HyperX Alloy Rise este așteptată să fie disponibilă în primăvara anului 2024 pe HyperX.com pentru 199,99 dolari.
 • Tastatura de gaming HyperX Alloy Rise 75 este așteptat să fie disponibil în primăvara anului 2024 la un preț recomandat de 169,99 $.
 • HyperX Alloy Rise Top Plate este așteptată să fie disponibilă în primăvara anului 2024 la un preț recomandat de 39,99 $ & 49,99 $.
 • HyperX Linear & Tactile Switch Packs sunt așteptate să fie disponibile în primăvara anului 2024 pe HyperX.com pentru 24,99 $.
 • HyperX Badge Packs sunt așteptate să fie disponibile în primăvara anului 2024 la un preț recomandat de 24,99 $.
 • Colecția tematică HX3D Mythic este așteptată să fie disponibilă în februarie la un preț recomandat de 14,99$- 49,99$.
 • HyperX Pulsefire Haste 2 Mini este așteptat să fie disponibil în ianuarie la un preț recomandat de 79,99 dolari.
 • Rucsacul de gaming HyperX Delta este așteptat să fie disponibil în februarie la un preț recomandat de 39,99 dolari.
 • Rucsacul de gaming HyperX Knight este așteptat să fie disponibil în luna februarie la un preț recomandat de 69,99 $.
 • Monitorul de gaming OMEN Transcend 32 este așteptat să fie disponibil în cursul acestui an. Prețurile vor fi comunicate mai aproape de disponibilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *