CES 2022: TP-LINK – noi produse compatibile Wi-Fi 6E, gadgeturi din gama Smart Home Tapo și dispozitive Whole Home Mesh

Lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, TP-Link a avut peste 60 de produse expuse la CES 2022.

Ce vom găsi în articol?

Archer AXE200 Omni

Printre vedete se numără router-ul Archer AXE200 Omni cu Wi-Fi 6E, care duce viteza rețelelor Wi-Fi la următorul nivel, sistemul Mesh Deco XE200, și el compatibil Wi-Fi 6E, ce asigură fiabilitate și conexiuni puternice în toată casa. Iar pentru cei care sunt interesați de ecosistemul Smart Home, TP-Link a prezentat funcția Smart Actions pentru gama Tapo, care oferă o experiență IoT cu adevărat inteligentă, în orice locuință.

Rețelele Wi-Fi cu viteze incredibil de rapide devin realitate, iar routerul Archer AXE200 Omni este unul dintre produsele cu viteza.  Acesta dispune de Wi-Fi 6E la 10Gbps și funcționează în bandă de 6 GHz. De asemenea, este prevăzut cu un port 10G și unul 2.5G WAN/LAN pentru conexiuni pe fir incomparabile. Acesta vine echipat cu antene mecanice rotative, care sunt ajustate automat fie direct de router, fie prin intermediul aplicației, și care îmbunătățesc experiența de utilizare și transmiterea semnalului wireless, în funcție de poziționarea dispozitivului și de traficul de date dintr-o anumită zonă a locuinței.

CES2022 TP Link ArcherAXE200Omni
CES2022 TP Link ArcherAXE200Omni

Archer AXE300

Archer AXE300 este primul router quad-band din lume, care vine echipat cu o bandă de 6 GHz ce oferă viteze Wi-Fi de până la 16 Gbps. Cu un procesor quad core de 2.0 GHz, un port 10G WAN/LAN și încă un port LAN combo SFP+/RJ45 10G, acest router este conceput special pentru a oferi cele mai rapide viteze de internet și cea mai bună performanță. Cu mai multe benzi disponibile pentru a reduce aglomerarea Wi-Fi în rețea, utilizatorii pot avea lățimi de bandă dedicate pentru 8K AR/VR, jocuri video și setup-uri pro NAS.

CES2022 TP Link ArcherAXE300
CES2022 TP Link ArcherAXE300

Pentru control și siguranță completă a rețelei, ambele routere vin echipate cu TP-Link HomeShield.

Deco XE200

Sistemul mesh flagship, Deco XE200 beneficiază de Wi-Fi 6E pentru a livra conexiuni Wi-Fi tri-band ultra rapide, de până la 11Gbps cu 1024-QAM și canal de 160 GHz. Acesta dispune de un port de 10Gbps, 4.8Gbps backhaul și 4.8Gbps single band, pentru a livra cea mai bună performanță mesh Wi-Fi. Deco XE200 (two-pack) acoperă până la 600 metri pătrați și suportă un număr de peste 200 de dispozitive conectate, iar tehnologia Mesh AI se asigură că fiecare dintre acestea beneficiază de cea mai bună experiență Wi-Fi, indiferent de locul în care se află utilizatorul în locuință.

CES2022 TP Link DecoXE200
CES2022 TP Link DecoXE200

Deco X50 Outdoor

Pentru cei care au nevoie de Internet puternic și în afara locuinței, Deco X50 Outdoor este sistemul mesh perfect care poate să extindă rețeaua chiar și în curte. Se montează rapid și ușor, dispune de certificare IP65 pentru rezistență la praf și umiditate, se poate monta pe perete sau pe tavan, iar un singur cablu asigură conexiunea de date și curentul electric necesar, ceea ce îl face perfect pentru mediul exterior.

CES2022 TP Link DecoX50Outdoor
CES2022 TP Link DecoX50Outdoor

Pentru a oferi utilizatorilor un ecosistem IoT smart home, care să încorporeze cât mai multe dispozitive inteligente într-un singur loc, cu control facil și rapid, TP-Link a dezvoltat gama Tapo. Scopul acestui ecosistem este să ușureze viața utilizatorilor, iar pentru a contribui și mai mult la acest aspect, TP-Link a prezentat funcția Tapo Smart Actions, care le permite utilizatorilor să personalizeze tipare și conexiuni între dispozitive. Declanșate de mișcare sau prin setarea la o anumită oră, dispozitivele Tapo vor respecta tiparul setat, eliminând astfel nevoia de a le acționa individual.

Tapo C220

Un dispozitiv care încorporează această funcționalitate este camera video Wi-Fi Pan/Tilt de supraveghere Tapo C220. Un gadget extrem de inteligent, care poate notifica utilizatorii în baza unor algoritmi ce înțeleg mișcările oamenilor, percep sunetul unui copil care plânge sau comportamentul animalelor. De asemenea, aceasta dispune de semnale audio și luminoase care se declanșează atunci când detectează mișcări neobișnuite, poate surprinde o vedere panoramică a camerei și, cel mai important, protejează intimitatea utilizatorilor. Aceștia pot activa capacul de închidere al camerei, astfel încât acesta va bloca câmpul vizual.

CES2022 TP Link TapoC220
CES2022 TP Link TapoC220

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *