Ce faci dacă ai uitat codul de acces de pe iPhone sau dispozitivul iPhone este dezactivat?

Dacă ai uitat codul de acces de pe iPhone sau dacă un mesaj te informează că dispozitivul iPhone este dezactivat, află cum trebuie să procedezi.

Dacă introduci de prea multe ori un cod de acces incorect, vei vedea un mesaj care te informează că dispozitivul tău este dezactivat. Dacă nu îți amintești codul de acces va trebui să îți ștergi dispozitivul iPhone, fapt ce implică ștergerea datelor și setărilor, inclusiv a codului de acces.

Dacă ai făcut backup pentru dispozitivul iPhone, vei putea să restaurezi datele și configurările după ce restaurezi dispozitivul iPhone. Dacă nu ai făcut niciodată backup pentru dispozitivul iPhone înainte de a uita codul de acces, nu vei putea să salvezi datele de pe dispozitivul iPhone. Urmează pașii de mai jos pentru a elimina codul de acces.

Eliminarea codului de acces pe un dispozitiv iPhone X sau un model mai nou, iPhone SE (a 2-a generație), iPhone 8 și iPhone 8 Plus

  • Asigură-te că dispozitivul iPhone nu este conectat la computer.
  • Apasă lung pe butonul lateral și unul dintre butoanele de volum până când apare glisorul de oprire. Trage glisorul pentru a închide dispozitivul iPhone. Apoi conectează dispozitivul iPhone la computer în timp ce ții apăsat butonul lateral. Continuă să ții apăsat butonul lateral până când apare ecranul modului de recuperare.

Eliminarea codului de acces de pe iPhone 7 sau iPhone 7 Plus

  • Asigură-te că dispozitivul iPhone nu este conectat la computer.
  • Ține apăsat butonul lateral până când apare glisorul de oprire. Trage glisorul pentru a închide dispozitivul iPhone. Apoi conectează dispozitivul iPhone la computer în timp ce ții apăsat butonul de micșorare a volumului. Continuă să ții apăsat butonul de micșorare a volumului până când apare ecranul modului de recuperare.

Eliminarea codului de acces de pe un dispozitiv iPhone SE (prima generație) și iPhone 6s și modele mai vechi

  • Asigură-te că dispozitivul iPhone nu este conectat la computer.
  • Ține apăsat butonul lateral (sau din partea de sus) până când apare glisorul de oprire. Trage glisorul pentru a închide dispozitivul iPhone. Apoi conectează dispozitivul iPhone la computer în timp ce ții apăsat butonul principal. Continuă să ții apăsat butonul principal până când apare ecranul modului de recuperare.

Restaurarea dispozitivului iPhone

Localizează dispozitivul iPhone pe computer. Când se afișează opțiunea Restaurați sau Actualizați, alege Restaurați. Finder sau iTunes va descărca software-ul pentru dispozitivul iPhone. Dacă durează mai mult de 15 minute, dispozitivul iPhone va ieși din modul Recuperare și va trebui să selectezi modelul de iPhone mai sus și să repeți pașii pentru a elimina codul de acces.

Așteaptă să se termine procesul. Apoi configurează și folosește dispozitivul iPhone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *