orange logoorange logo

Orange România, organizează în perioada 13 februarie – 31 martie 2020, o nouă campanie cu premii pentru clienții prepay.

Sub sloganul ”Bucuria e mai mare cu cât premiul e mai tare” clienții Orange care își reîncarcă cartelele prepay în perioada 13 februarie – 31 martie 2020, pot câștiga unul din următoarele premii:

  • 16 x carduri de cumpărături în valore de 500 euro fiecare
  • 48 x de telefoane Samsung Galaxy Note 10+
  • 8 x salarii anuale de 12000 euro
  • sau marele premiu: o mașină BMW i3

Premiile se oferă prin tragere la sorți astfel:

  • Premii zilnice: câte un telefon Samsung Galaxy Note 10+ 256 GB pe zi, din totalul de 48 de telefoane al campaniei.
  • Premii bisăptămânale: câte 2 carduri de cumpărături în valoare de 500 euro pe săptămână, din totalul de 16 carduri al campaniei. Acestea sunt emise de Edenred, în RON, la cursul BNR din data lansării campaniei, 13 februarie 2020.
  • Premii săptămânale: câte un salariu de 12.000 euro pe săptămână, din totalul de 8 salarii al campaniei. Acestea vor fi virate în RON la cursul din ziua extragerii, în contul bancar al câștigătorilor.
  • Premiul final: o mașină electrică BMW i3
Cum te înscrii la tombolă?

Pentru fiecare reîncărcare cu credit sau cu o opțiune de minimum 5 euro credit ești înscris automat în tombolă pentru super premii.

Extragerile se vor efectua între 1 – 7 aprilie 2020, conform regulamentului, astfel:

– Pentru premiile zilnice se vor extrage câte un câștigător și 4 rezerve pentru fiecare premiu, dintre clienții care au realizat cel puțin o reîncărcare cu credit sau cu o opțiune de minimum 5 euro credit în intervalul 00:00:01 – 23:59:59 al zilei respective.
– Pentru premiile bisăptămânale se vor extrage câte un câștigător și 4 rezerve pentru fiecare premiu, dintre clienții care au realizat cel puțin o reîncărcare cu credit sau cu o opțiune de minimum 5 euro credit în săptămâna respectivă.
– Pentru premiile săptămânale se vor extrage câte un câștigător și 4 rezerve pentru fiecare premiu, dintre clienții care au realizat cel puțin o reîncărcare cu credit sau cu o opțiune de minimum 5 euro credit în săptămâna respectivă.
– Pentru premiul final se vor extrage un câștigător și 4 rezerve, dintre clienții care au realizat cel puțin o reîncărcare cu credit sau cu o opțiune de minimum 5 euro credit în perioada campaniei

Cum afli dacă ai câștigat?

Clienții eligibili extrași vor fi contactați telefonic pe numărul cu care s-au înscris în tombolă de către partenerul Organizatorului, agenția Hit Mail SA.

Lista câștigătorilor va fi afișată aici după înmânarea premiilor.

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *