You are currently viewing Broadcom a cumpărat VMware

Broadcom a cumpărat VMware

Astăzi Hock Tan, CEO-ul Broadcom a anunțat achiziția cu succes a VMware de către Broadcom și începutul unei ere noi și interesante pentru toți din companie.

În urma tranzacției de 61 miliarde de dolari, VMware se alătură echipei Broadcom centrate pe inovație și pe primul loc pe inginerie, ceea ce reprezintă un alt pas important înainte în construirea celei mai mari companii de tehnologie de infrastructură din lume.

Deși este un moment important pentru Broadcom, este și o etapă interesantă pentru clienții noștri din întreaga lume.

Și așa cum am spus când am anunțat pentru prima dată achiziția, acum putem să ne unim și să avem amploarea pentru a ajuta întreprinderile globale să abordeze provocările complexe ale infrastructurii IT, permițând medii cloud private și hibride și ajutându-le să implementeze o strategie de „aplicații oriunde”.

Scopul nostru este de a ajuta clienții să își optimizeze mediile private, hibride și multi-cloud, permițându-le să ruleze aplicații și servicii oriunde.

Pe măsură ce începem această călătorie împreună, iată ce ar trebui să știți dumneavoastră, clienții noștri, partenerii noștri și comunitatea noastră.

Broadcom este dedicat inovației. Acesta este în ADN-ul nostru și de aceea plănuim să investim semnificativ în fiecare an pentru a promova inovația VMware și valoarea clienților.

Jumătate din investiție se va concentra pe cercetare și dezvoltare, iar cealaltă jumătate va contribui la accelerarea implementării soluțiilor prin VMware și serviciile profesionale ale partenerilor. Ne angajăm să creăm valoare și să generăm venituri pentru ecosistemul nostru solid de parteneri, care a fost consolidat prin adăugarea partenerilor VMware.

Viitorul tehnologiei

Broadcom construiește tehnologie care durează. Intenționăm să investim în continuare în produsele noastre de vârf în industrie. Odată cu încheierea tranzacției, iată câteva momente importante ale ceea ce urmează:

VMware Cloud Foundation

Obiectivul Broadcom în avans este de a permite întreprinderilor să creeze și să își modernizeze mediile cloud private și hibride.

În esență, Broadcom va investi în VMware Cloud Foundation, stiva de software care servește drept bază pentru cloud-urile private și hibride.

VMware Cloud Foundation se încadrează în viziunea Broadcom de a ajuta clienții să convertească infrastructura IT tipică eterogenă a întreprinderii într-un mediu virtualizat și containerizat, permițând cloud-uri private și hibride.

Scopul platformei este de a elibera resursele IT de integrarea infrastructurii și sarcinile de management. Acest lucru le va permite să furnizeze servicii IT care ajută la atingerea obiectivelor de afaceri prin reducerea la minimum a riscurilor de securitate, realizarea unui timp mai bun de lansare pe piață și generarea de venituri suplimentare din noile servicii de afaceri.

Suplimentar investiției Broadcom în VMware Cloud Foundation, VMware va oferi un catalog bogat de servicii pe lângă VMware Cloud Foundation pentru a moderniza și optimiza mediile cloud, inclusiv următoarele.

Aplicații de rețelistică și securitate

Protejarea sarcinilor de lucru de amenințările cibernetice este cea mai importantă pentru clienți.

Nu mai este vorba despre protejarea perimetrului, deoarece actorii amenințărilor exploatează sistemele interne pentru a obține controlul.

Clienții doresc mai multe straturi de apărare pentru a proteja împotriva atacurilor– de la accesul neautorizat la malware și ransomware. Securitatea distribuită a VMware, împreună cu vizibilitatea deplină, le permite clienților să-și execute strategiile de securitate de apărare în profunzime și cu încredere.

Accentul este de a oferi protecție care poate fi implementată într-un mod mai simplu și mai agil pentru infrastructura virtualizată VMware. Tehnicile emergente AI/GenAI sunt valorificate pentru a contracara peisajul amenințărilor în continuă evoluție.

În plus, sarcinile de lucru ale aplicațiilor sunt implementate cu un load balancer. În era digitală, aplicațiile trebuie să fie disponibile rapid și să fie scalate automat pe măsură ce sarcina crește. Agilitatea, scalarea automată și vizibilitatea încorporată a aplicațiilor sunt cerințe cheie pentru o soluție modernă de echilibrare a sarcinii.

Aplicații moderne

Suntem încântați de tehnologia VMware și de modul în care clienții noștri beneficiază de ea. Aplicațiile moderne sunt un exemplu excelent în acest sens.

Aplicațiile moderne și cloud-urile private și hibride sunt în centrul transformării digitale. Cercetările VMware arată că peste 70% dintre CIO dezvoltă aplicații noi, moderne și native din cloud. În plus, aplicațiile moderne concepute pentru modelul orice cloud au depășit acum aplicațiile tradiționale din întreprindere.

Liderii de afaceri sunt foarte conștienți de faptul că agilitatea software-ului și viteza de lansare pe piață sunt esențiale pentru capacitatea unei companii de a concura cu succes și de a crește veniturile.

Drept urmare, companiile acordă prioritate strategiilor de aplicații bazate pe tehnologii precum AI, machine learning, Kubernetes, soluții open-source și ecosisteme cloud private și hibride pentru a obține un avantaj competitiv. Dar furnizarea de aplicații la scară poate fi o activitate imensă și devine din ce în ce mai complexă.

Cu VMware Tanzu, obiectivul nostru este să creștem agilitatea afacerii clienților noștri prin accelerarea dezvoltării, livrării și gestionării aplicațiilor pe orice cloud – pe VMware Cloud Foundation, precum și pe toate hiperscalarele majore.

Optimizat special pentru cadrele de dezvoltare a aplicațiilor, cum ar fi Spring, cadru principal de aplicații Java pentru întreprinderi, Tanzu conduce la o productivitate semnificativă a dezvoltatorilor, permițând în același timp echipelor platformei să impună standardele aplicațiilor, să mențină securitatea și conformitatea și să urmărească performanța aplicației.

Concentrarea noastră centrată pe aplicații, folosind datele comune și modelul de control, permite VMware Tanzu să ofere atât agilitate software, cât și o experiență mai eficientă pentru echipele de operațiuni din platformă și cloud.

Tanzu este o parte importantă a portofoliului de software VMware, iar investiția noastră în acesta va permite clienților să continue să ruleze unele dintre cele mai critice aplicații din lume prin crearea unui mediu virtualizat și containerizat. Suntem aici pentru a sprijini aplicațiile clienților oriunde s-ar afla, astfel încât să poată rula oriunde.

La Broadcom, ne concentrăm pe a ajuta clienții să-și simplifice mediul IT. Pentru ca acest lucru să se întâmple, vom evolua suita noastră existentă de servicii, combinând și investind în activele VMware pentru a oferi o valoare sporită clienților noștri.

Inovații bazate pe software de la Data Center la Edge

Clienții au fost întotdeauna interesați de tehnologiile activate de software.

Acest lucru a câștigat o atenție reînnoită, deoarece au în vedere nevoia de flexibilitate în centrele lor de date și ce tip de sarcini de lucru doresc să ruleze în diferite medii cloud. Ambițiile cloud private și hibride câștigă viteză, așa cum tehnologiile modulare, bazate pe platforme, permit agilitatea.

Acest lucru este valabil în centrul de date și devine adevărat și la marginea definită de software. Luați în considerare mediile IT complexe din cadrul unei agenții guvernamentale, care a făcut o investiție de 9 miliarde USD în infrastructura cloud privată și hibridă pentru a consolida și a aduce agilitate capacităților sale de management digital și de apărare.

Aceste tendințe indică inovația bazată pe software pentru a ajuta organizațiile să ofere rezultate mai bune pentru toate tipurile de sarcini de lucru, de la Data Center la Edge.

Lasă un răspuns