You are currently viewing ASUS anunță ZenBook S (UX393)
ASUS ZenBook S UX393

ASUS anunță ZenBook S (UX393)

ASUS a anunțat ZenBook S (UX393), un laptop premium ultra-portabil de 13,9 inchi, cu un aspect al ecranului în raport 3:2. ZenBook S are o grosime de 15,7 mm, o greutate de 1,35 kg și o construcție rafinată, cu o carcasă monobloc compactă și finisată cu precizie, care oferă în premieră o formă care sporește productivitatea.

Este construit în jurul unui ecran tactil 3,3 K (3.300 x 2.200 pixeli) NanoEdge validat PANTONE®, cu un raport de 3:2, care permite afișarea mai multor elemente pe ecran, oferind un spațiu de lucru vizual mai mare și reducând nevoia de a face `scroll` în ferestre. O baterie de mare capacitate de 67 Wh cu suport pentru încărcare rapidă oferă o autonomie de până la 12 ore pentru ZenBook S.

Noua și eleganta nuanță Negru de Jad contrastează cu marcajele în nuanța Cupru Roșu, iar un logo special ASUS descentrat de pe capac contribuie la atractivitatea vizuală a acestui design. Balamaua ErgoLift permite o poziție de tastare confortabilă pe tastatura spațioasă de la o margine la cealaltă, facilitând și un flux de aer îmbunătățit pentru sistemul de răcire.

Pentru o performanță excelentă în orice moment, ZenBook S este echipat cu procesoare care urcă în gamă până la Intel Core i7 de generația a 11-a, cu până la 16 GB de RAM și până la 1 TB stocare pe un SSD M.2 PCIe 3.0 x4.

Procesoarele Intel Core de cea mai recentă generație oferă performanțe sporite și duc grafica la nivelul următor cu cipul grafic integrat Iris® Xe. ZenBook S este echipat cu porturi HDMI și USB 3.2 Gen 1 Type-A de dimensiune normală, alături de două porturi ultra-rapide și versatile USB-C® Thunderbolt™ 4 și un cititor de carduri microSD.

Cea mai nouă versiune a software-ului MyASUS le permite utilizatorilor să obțină maximum de la laptopul și smartphone-ul lor, iar ASUS NumberPad 2.0 le oferă o modalitate de introducere facilă a datelor numerice. O cameră cu infraroșu (IR) permite o logare comodă, prin scanarea fizionomiei, cu Windows Hello.

Frumusețe irezistibilă, putere supremă

ZenBook S este o capodoperă fabricată cu mare precizie, cu o carcasă metalică monobloc pentru maximum de rezistență și o greutate redusă la doar 1,35 kg pentru portabilitate maximă. Designul compact de 15,7 mm grosime se potrivește în orice geantă fără nicio problemă, iar uimitoarea durată de viață a bateriei de până la 12 ore le va permite utilizatorilor să își lase încărcătorul acasă în deplasările scurte.

ZenBook S oferă încărcare rapidă pentru atingerea nivelului de 60% din capacitatea bateriei în doar 49 de minute, iar suportul ASUS USB-C Easy Charge permite încărcarea versatilă de la o gamă largă de încărcătoare USB-C de 5-20 volți, inclusiv modele certificate USB-C Power Delivery, încărcătoare din avioane, încărcătoare portabile și chiar și acumulatori.

Design uimitor 3:2

Modelul ZenBook S de 13,9 inchi introduce un nou aspect al ecranului, în raport 3:2, care este mai înalt decât formatul widescreen standard 16:9. Acest format, alături de marginile ultra-subțiri specifice ale designului NanoEdge, sporesc productivitatea permițându-le utilizatorilor să vadă mai mult conținut pe ecran, fără să fie nevoiți să deruleze, și facilitează citirea și crearea conținutului bazat pe text.

Această formă nouă și deosebită pune în valoare un ecran tactil NanoEdge uimitor, cu o rezoluție de top în clasa sa, de 3,3K (3.300 x 2.200 pixeli), care permite utilizatorilor să se bucure de imagini extrem de clare, cu detalii incredibile. Acest ecran ultra-luminos de 500 de niți are o excelentă lizibilitate în aer liber, iar pentru culori ultra-vii are o acoperire de 100% a spațiului de culoare DCI-P3 și de 133% din spațiul de culoare sRGB. Ecranul este, de asemenea, Validat PANTONE® pentru a asigura o acuratețe a culorilor din clasa profesională, ceea ce îl face ideal pentru sarcini vizuale creative.

Creat pentru a încânta

ZenBook S are un finisaj de lux în nuanța Negru de Jad, scos în evidență de marginile prelucrate cu diamantul, marcate subtil în nuanța Cupru Roșu, care au fost create prin intermediul unui proces de anodizare cu două faze. Logo-ul ASUS descentrat de pe capac este punctul de focalizare pentru iconicul finisaj metalic filat, cu modelul său de inspirație Zen, cu cercuri concentrice.

Pentru a asigura o experiență de tastare confortabilă, noua tastatură edge-to-edge are taste mai mari, iar balamaua ErgoLift ridică automat tastatura când este deschisă, poziționând-o la un unghi optim pentru tastare. Această acțiune ridică, de asemenea, întreaga carcasă pentru o răcire optimizată și o calitate îmbunătățită a sunetului.

Puternic și clar

Cea mai recentă generație a 11-a de procesoare Intel® Core™ din ZenBook S oferă performanțe îmbunătățite, care facilitează multitasking-ul și aplicațiile de productivitate și divertisment. Procesoarele Intel Core i7 de până la generația a 11-a includ un cip grafic puternic Intel Iris Xe pentru performanțe grafice integrate de nivel desktop. ZenBook S este echipat, de asemenea, cu un SSD M.2 ultra-rapid PCIe® 3.0 x4 de până la 1 TB și de cel mai recent standard Intel WiFi 6 (802.11ax) îmbunătățit de tehnologia ASUS WiFi Master, pentru un nivel general superb al performanței și stabilității.

ZenBook S include toate porturile I/O necesare unui stil de viață mobil și intens, având porturi de dimensiune completă HDMI și USB Type-A, precum și porturi USB-C® Thunderbolt™ 4, care suportă încărcare rapidă, ecrane externe 4K UHD și transferuri de date cu până la 40 Gbps. De asemenea, există și un cititor de carduri MicroSD pentru schimbul facil de date cu dispozitivele mobile.

ZenBook S include cea mai recentă versiune MyASUS, o colecție de aplicații și instrumente ASUS utile, care îi ajută pe utilizatori să obțină tot ce se poate de la sistemul lor ZenBook S. MyASUS include instrumente care facilitează transferul de date dintre un telefon cu iOS sau Android și ZenBook S.

ZenBook S este disponibil cu inovatorul ASUS NumberPad 2.0, un touchpad cu funcție duală, care are integrată o tastatură numerică iluminată cu LED. Chiar și atunci când NumberPad este activat, touchpad-ul poate fi folosit pentru controlarea cursorului de pe ecran, grație software-ului său inteligent. Pentru logare fără parolă, Windows Hello lucreaza în tandem cu o cameră cu infraroșu (IR) montată pe ZenBook S pentru a face logarea rapidă și ușoară, chiar și în medii slab iluminate.

Nu în cele din urmă, noul ZenBook S beneficiază și de tehnologia ASUS de anulare a zgomotelor asistată de AI. Aceasta se bazează pe o vastă bază de date creată prin machine-learning, pentru a identifica cu precizie și a elimina tot felul de zgomote ambientale, de la țăcănitul tastaturilor, la conversațiile din birou, oferind sunet cu o claritate de cristal pentru apeluri vocale sau videoconferințe.

Specificații ASUS ZenBook S (UX393)

CPUProcesor Intel® Core™ i7-1165G7
Procesor Intel® Core™ i5-1135G7
EcranEcran tactil NanoEdge de13,9 inchi 3,3K (3.300 x 2.200 pixeli) cu raport de aspect 3:2 și luminozitate de 500 de niți
Design NanoEdge cu rame aproape invizibile pe patru laturi, cu margini ultra-subțiri de 2,68 mm pe laterale și rama de jos de 8,26 mm, cu un raport ecran-corp de 92%
Validat PANTONE®, gamut de culoare 100% DCI-P3, 133% sRGB
Tehnologie wide-view de nivel IPS
Sistem de operareWindows 10 Pro
(ASUS recomandă Windows 10 Pro pentru business)
Windows 10 Home
GraficăGrafică Intel® Iris Xe
Memorie principală8 GB / 16 GB 4266 MHz LPDDR4x
StocareSSD M.2 de 1TB PCIe® NVMe™ 3.0 x4
SSD M.2 de 256GB / 512GB / 1TB PCIe® NVMe™ 3.0 x2
ConectivitateIntel WiFi 6 cu performanțe Gig+ (802.11ax)
Bluetooth 5.0
CamerăCameră 3D HD cu infraroșu cu suport Windows Hello
Porturi I/O2 x USB-C® Thunderbolt™ 4 (până la 40 Gbps)
1 x USB 3.2 Gen 1 Type-A (până la 5 Gbps)
1 x HDMI standard
1 x cititor de carduri MicroSD
IntrareTastatură
Design Edge-to-edge, iluminată, cu o cursă a tastelor de 1,35 mm
ASUS NumberPad
Acoperit cu sticlă; respingerea inteligentă a apăsărilor involuntare cu palma
AudioSistem audio stereo ASUS SonicMaster cu surround-sound; amplificator inteligent pentru performanțe audio maxime
Rețea de microfoane cu suport de recunoaștere vocală Cortana și Alexa
Certificat de Harman Kardon
BaterieAdaptor de alimentare de 65 W
Adaptor ACTip conector: Type-C
(Ieșire: 20 V DC, 65 W)
(Intrare: 100-240 V AC, 50/60 Hz universal)
Dimensiuni306 x 224 x 15,7 mm
GreutateAproximativ 1,35 kg

Lasă un răspuns