You are currently viewing ASUS anunță competiția de design ProArtist Awards 2023

ASUS anunță competiția de design ProArtist Awards 2023

ASUS a anunțat noua ediție ASUS ProArtist Awards 2023, o competiție globală anuală de design, cu participare gratuită, destinată entuziaștilor și creatorilor profesioniști de toate vârstele. Tema competiției din acest an este „Seeing an Incredible Future” („Privește un viitor incredibil”), iar lucrările pot fi trimise începând cu data de 15 aprilie și până la 15 iulie 2023. Câștigătorii și finaliștii vor fi anunțați pe 5 august 2023.

Misiunea ASUS ProArtist Awards e să celebreze creativitatea și să ofere o platformă globală creatorilor talentați, cu potențial, astfel încât aceștia să poată fi văzuți și recunoscuți. Tema din acest an este sustenabilitatea, care reflectă importanța mediului înconjurător. De asemenea, pentru a sărbători noua tehnologie de afișare OLED 3D auto-stereoscopică fără ochelari ASUS Spatial Vision, lucrarea câștigătoare are oportunitatea de a putea fi selectată ca proiect demonstrativ pentru această tehnologie. De asemenea, ASUS așteaptă cu nerăbdare să descopere creatori remarcabili de conținut 3D, care vor fi în lumina reflectoarelor ASUS pentru viitoare proiecte de cooperare sau expunere. Prin urmare, ASUS încurajează creatorii să trimită lucrări artistice foarte detaliate și vibrante, care pot pune în valoare potențialul unui ecran 3D OLED.

„Pentru a participa la ASUS Design Awards 2023, trebuie să te concentrezi pe originalitate, inovație și creativitate. Fii clar cu privire la subiectul pe care te concentrezi și explică modul în care designul tău îl abordează. În cele din urmă, asigură-te că îți prezinți munca într-un mod convingător și atractiv din punct de vedere vizual.”

Mitch Yang, ASUS Chief Design Officer, sfătuiește potențialii participanți

Premiile ASUS ProArtist Awards 2023 sunt organizate de ASUS în parteneriat cu liderii industriei creative Pantone® și Calibrite®, precum și în colaborare cu renumite școli de film și animație2. Competiția vrea să încurajeze și să inspire creatorii în cele patru categorii de concurs: Fotografie, Design grafic, Film și Animație. În plus, pentru a sărbători parteneriatul dintre ASUS și Pantone, anul acesta se va decerna un Premiu Special Pantone în cadrul categoriilor, pentru a-i încuraja pe creatori să își dea frâu liber creativității cromatice și să utilizeze culorile pentru a transmite o poveste extraordinară pe tema dată.

Propunerile vor fi evaluate de un juriu internațional de experți, reunind creatori de conținut renumiți, profesioniști din industrie, reprezentanți Pantone® și experți ASUS. Pentru fiecare dintre cele patru categorii vor fi aleși un câștigător, un al doilea clasat și un câștigător al Premiului special Pantone, iar premiile vor consta în bani, hardware ASUS pentru creatori, un pachet de produse Pantone și Calibrite, promovare online la nivel global și posibilitatea ca lucrarea să fie selectată ca proiect demonstrativ pentru ASUS Spatial Vision.

Cum te poți înscrie la premiile ASUS Design Awards 2023

 Tema din acest an este „Seeing an Incredible Future” („Privește un viitor incredibil”)

Premii în valoare de peste 100.000 USD

Valoarea totală a premiilor ASUS ProArtist Awards 2023 depășește 100.000 USD , cu un premiu în bani în valoare de 10.000 USD pentru fiecare dintre cei patru câștigători de categorie și câte 5.000 USD pentru fiecare dintre cei patru finaliști. Alte premii sunt:

  • Produse ASUS pentru creatori, menite să ducă procesul creativ al utilizatorilor la următorul nivel.
  • Expunere internațională, pe site-urile ASUS și ale juriului, precum și pe rețelele de socializare.
  • Posibilitatea de a fi selectat ca proiect demonstrativ ASUS Spatial Vision Technology.
  • Ghiduri Pantone Formula și SkinTone, abonament Pantone Connect pe 1 an, soluție de calibrare a culorilor Calibrite și multe altele.
  • Trofeul ASUS ProArtist Awards și certificat digital conceput de ASUS Design Center. 

Juriul format din experți

ASUS ProArtist Awards a invitat creatori de conținut renumiți, profesioniști din industrie, reprezentanți Pantone® și experți ASUS pentru a forma un juriu divers, care reprezintă o gamă largă de discipline creative.

Printre jurați se numără creatori de conținut de renume mondial, precum vedeta YouTube Josiah ‘Jazza’ Brooks, o figură de prim rang în comunitatea globală de artă online, cu șase milioane de abonați pe canalul său YouTube; artistul vizual Reuben Wu, care este fotograf colaborator al National Geographic, ambasador global Phase One și un artist de frunte în spațiul NFT; Abbi Jacobson, scenaristă, regizoare, producătoare, actriță și câștigătoare a premiului Annie; fotograful Jord Hammond, specializat în utilizarea culorilor și a luminii pentru a aduce o perspectivă nouă și proaspătă în lumea fotografiei de călătorie; și artistul 3D / VFX Clinton Jones, care face ca arta 3D să fie distractivă cu tutoriale detaliate, transmisiuni live și provocări 3D masive prin intermediul canalului său YouTube care are peste un milion de abonați.

Juriul se angajează să efectueze o evaluare corectă și echilibrată a lucrărilor înscrise, pe baza cunoștințelor vaste, a entuziasmului și a profesionalismului juraților.

ASUS ProArtist Awards 2023: O platformă fără limite pentru creatori

Compania ASUS este pasionată de tehnologie și condusă de inovație. Recunoscând faptul că fiecare creator are nevoie de echipamente speciale pentru a oferi soluția perfectă pentru un flux de lucru eficient, ASUS a realizat unul dintre cele mai cuprinzătoare portofolii de tehnologie pentru creatori și a înființat sub-brandul ProArt, pentru a oferi tot ce este mai bun în materie de creativitate.

Căutarea de idei și experiențe incredibile ne-a determinat să creăm premiile ASUS ProArtist Awards, care s-au impus acum ca un eveniment anual prin care ne arătăm sprijinul față de comunitatea mondială a creatorilor. Ediția de anul trecut s-a bucurat de un succes uriaș, cu peste 7.000 de înscrieri și peste 110.000 de voturi publice primite din întreaga lume.

Creatorii din toate domeniile și de toate vârstele sunt invitați să interpreteze tema „Seeing an Incredible Future” („Privește un viitor incredibil”) prin imaginația lor și să își dezlănțuie mințile creative pentru a ilustra diferite dimensiuni și perspective ale lumii.

Lasă un răspuns