Apple a lansat iOS 17.2 Beta 4

La aproape 2 săptămâni de la lansarea Beta 3, Apple lansează cea de-a patra versiune a iOS 17.2.

Iată ce aduce nou iOS 17.2 Beta 4:

Noi sunete de notificări

Sub Sounds & Haptics, există o nouă secțiune „Alerte implicite” care vă permite să alegeți sunetul folosit pentru toate notificările primite, în afară de mesajele text, alertele prin e-mail și alertele din calendar, care aveau deja opțiuni de personalizare.

Toate tonurile de text pot fi folosite pentru sunetul de notificare implicit, plus există o opțiune pentru a modifica și vibrația haptică a notificărilor implicite.

Apple Music playlist colaborativ

În timp ce listele de redare colaborative Apple Music au fost introduse într-o versiune anterioară a iOS 17.2, Apple a eliminat opțiunea din a patra versiune beta, ceea ce sugerează că aceasta nu este o opțiune care va apărea în iOS 17.2 până la urmă.

Setări AppleCare

Secțiunea „Acoperire” din Setări > General a fost redenumită AppleCare & Warranty. Acesta include în continuare informații ‌AppleCare‌ pentru iPhone și dispozitivele conectate, cum ar fi Apple Watch și AirPods.

Sub General > Despre există o nouă secțiune de garanție care oferă informații de acoperire pentru ‌iPhone‌.

Înregistrarea pe un dispozitiv extern

Cu modelele iPhone 15 Pro, videoclipurile ProRes pot fi înregistrate direct pe un dispozitiv extern. iOS 17.2 pare să includă un nou mesaj pop-up care le informează utilizatorilor că înregistrarea externă nu funcționează din cauza unui cablu USB-C care este prea lent.

Anterior a existat un avertisment despre un dispozitiv de stocare extern care nu are o viteză de scriere suficient de rapidă pentru a suporta înregistrarea externă, dar acum există un mesaj adăugat despre viteza de scriere a cablului USB-C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *