You are currently viewing Aplicațiile Android se închid brusc?
Google

Aplicațiile Android se închid brusc?

Mai mulți utilizatori de telefoane Android s-au confruntat începând de ieri cu probleme serioase. Aproape orice aplicație pe care doreau să o deschidă se închide brusc și apare un mesaj de eroare.

La scurt timp după ce utilizatorii au început să scrie pe forumurile și rețelele de socializare din toată lumea încercând să găsească o rezolvare, Google a oferit un răspuns prin care își informează utilizatorii că problemă este cauzată de ultimul update WebView

Astfel, nu doar la aplicațiile Google precum Gmail, YouTube sau browser-ul Chrome sunt afectate, ci orice aplicație bazată pe Android WebView.

Android WebView este o aplicație dedicată dezvoltatorilor. Aceasta vine preinstalată pe multe terminale, iar ulterior este actualizată prin Google Play Store. Aplicația permite dezvoltatorilor să afișeze pagini web atunci când aplicația este deschisă.

Între timp Google a rezolvat problema prin lansarea versiunii 89.0.4389.105 a Android System WebView.

Pentru a rezolva această problemă, utilizatorii trebuie să intre în magazinul Google play și să actualizeze atât Android System WebView, cât și browserul Google Chrome.

Lasă un răspuns