AMD lansează seria de procesoare AMD Ryzen 5000 Pro

La jumătate de an de la lansarea celei de a 5-a generații de procesoare Ryzen pentru desktop, detalii aici, a venit timpul ca AMD să lanseze noile procesoare mobile Ryzen 5000 pe arhitectura Zen 3.

Flagship-ul AMD Ryzen 7 PRO 5850U vine cu 8 nuclee fizice și 16 fire de execuție, ce oferă o performanță a CPU-ului cu 57% mai mare în multi-thread decât același segment de produs al concurenței. Totodată, acesta este conceput pentru cererea crescută pentru productivitate, oferind performanțe cu 23% mai mult în activitățile de multi-tasking decât concurența.

AMD Ryzen 5000 Pro

Datorită arhitecturii “Zen 3” pe 7nm, noul procesor din seria AMD Ryzen 5000 Pro este optimizat pentru un consum redus de energie, astfel AMD Ryzen 7 PRO 5850U oferă până la 17,5 ore de productivitate. Securitatea implementată prin intermediul AMD PRO oferă suport pentru securitate cibernetică multi-layer. Așadar, AMD Memory Guard este disponibil exclusiv pentru procesoarele AMD PRO și este activat automat pe sistemele Microsoft Secured-Core, ceea ce ajută la protejarea datelor și a identității virtuale. AMD Shadow Stack oferă protecție hardware împotriva atacurilor malware.

Centrul de control AMD PRO permite un set complet de caracteristici de a gestiona cu ușurință platformele IT moderne. Procesoarele AMD Ryzen PRO oferă suport complet pentru Microsoft Endpoint Manager, fiind o soluție flexibilă și integrată de gestionare a cloud-ului.

Tehnologiile AMD PRO Business Ready reprezintă o platformă longevivă și conferă soluții de procesare fiabile și calitative pentru afacerea ta. Procesoarele AMD Ryzen 5000 PRO dispun de stabilitate software planificată pe 18 luni și disponibilitate planificată pe 24 de luni.  Începând cu al doilea trimestru al anului 2021, chip-urile AMD Ryzen 5000 PRO vor fi disponibile pe modele diverse de laptopuri, inclusiv HP și Lenovo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *