You are currently viewing AMD lansează procesoarele Ryzen™ PRO 4000 și Ryzen™ 4000 Mobile pentru Business
AMD Ryzen PRO 4000

AMD lansează procesoarele Ryzen™ PRO 4000 și Ryzen™ 4000 Mobile pentru Business

Astăzi AMD a anunțat lansarea comercială a primelor procesoare din lume pe 7 nm pentru laptopuri.

Noua gamă de procesoare AMD Ryzen PRO 4000 Mobile aduc cel mai mare număr de nuclee pe laptopurile ultrasubțiri de business.

Noile procesoare sunt complet optimizate pentru lucrul de acasă și aduc computerele de business la un alt nivel datorită performanței multi-threading ce îmbunătățește productivitatea.

Primele laptopruri de business de la HP și Lenovo cu noile procesoare AMD Ryzen PRO 4000 Series Mobile vor fi disponibile la nivel mondial începând cu prima jumătate a lui 2020.

“Odată cu lansarea noilor procesoare Ryzen PRO 4000 Series Mobile Pro, AMD definește încă odată un nou standard pentru experiența PC -de la desktop-urile high-end la laptopurile ultrasubțiri și cele de gaming și mai nou la laptopurile business.”

“Constuit pe arhitectura revoluționară Zen 2 și pe tehnologia de 7 nm, gama de procesoare AMD Ryzen for Business oferă un nivel înalt de performanță, funcții avansate de securitate și o autonomie impresionantă a bateriei”

a declarat Saeid Moshkelani, senior vice president and general manager, client business unit, AMD

AMD Ryzen PRO 4000 Series Mobile

Realizând progrese majore în ceea ce privește performanța și funcțiile, comparativ cu generațiile anterioare, procesoarele AMD Ryzen PRO 4000 Series Mobile sunt create să ofere o experiență și o securitate emblematică pentru calculatoarele ultrasubțiri.

Performanță incredibilă pentru mai multă flexibilitate

AMD Ryzen 7 PRO 4750U este cel mai rapid procesor pentru laptopurile business ultrasubțiri, cu cele 8 nuclee și cele 16 thread-uri are o performanță cu până la 33% mai mare față de concurență.

AMD Ryzen 7 PRO 4750U oferă o performanță cu până la 37% mai mare în aplicațiile Microsoft Office față de generațiile anterioare.

Eficiență energetică îmbunătățită

Gândit pentru productivitate neîntreruptă, noul procesor AMD Ryzen 7 PRO 4750U este de 2 ori mai performant pe fiecare watt consumat, față de generația anterioară.

AMD Ryzen 7 PRO 4750U oferă peste 20 de ore de autonomie a bateriei pe o platfomă premium.

Tehnologiile AMD PRO

Procesoarele AMD Ryzen PRO 4000 Series Mobile ajută la protejarea datelor, are un sistem de management simplificat și stabilitate pe termen lung cu funcții exclusive pentru gama de procesoare PRO:

  • securitate multi-layer cu sisteme de protecție la fiecare nivel.
  • funcția AMD Memory Guard ajută la protecția datelor și a identității
  • un set complet de funcții de management pentru un deployment simplificat esențial într-o infrastructură IT modernă.
  • suport complet pentru Microsoft Endpoint Manager
MODELCORES/THREADSTDPBOOST/BASE FREQGPU CORESL2 / L3 CACHE (MB)
AMD Ryzen™ 7 PRO 4750U8/1615WUp to 4.1 / 1.7 GHz712
AMD Ryzen™ 5 PRO 4650U6/1215WUp to 4.0 / 2.1 GHz611
AMD Ryzen™ 3 PRO 4450U4/815WUp to 3.7 / 2.5 GHz56

AMD Ryzen for Business

AMD oferă acum o gamă largă de soluții business ce oferă flexibilitatea de a alege soluții bazate pe criterii de mobilitate, performanță, management și securitate.

Pentru IMM-uri, seria de procesoare AMD Ryzen 4000 U oferă performanță și securitate de top pentru notebook-uri.

HP și-a extins gama de laptopuri business cu modelele HP ProBook 445 G7 și HP ProBook 455 G7 cu procesor AMD Ryzen 4000 Series Mobile.

HP ProBook x360 435 G7 a fost lansat la începutul anului.

“Cu mai mult de 90% din angajații de la birouri care acum lucrează de acasă, o experiență PC simplă și sigură este acum mai mult ca oricând vitală pentru colaborare și productivitate.”

”HP este mândru să ofere un portofoliu complet de sisteme bazate pe procesoarele AMD cu performanțe de top, gamă mare de funcții și un grad inalt de securitate pentru clienții business.”

a declarat Andy Rhodes, global head, commercial PCs, personal systems, HP Inc.

“De mai bine de 25 de ani, laptopurile Lenovo ThinkPad reprezintă inovație, funcționalitate și calitate – suntem bucuroși să continuăm parteneriatul cu AMD pentru a oferi performanță și securitate de înaltă clasă pentru clienții business.”

“Cele mai noi laptopuri ThinkPad cu procesoare AMD Ryzen PRO Mobile vor continua să ofere clienților business performanța incredibilă promisă.”

a spus Jerry Paradise, vice president, commercial portfolio, Lenovo

“Alături de parteneri precum AMD, Microsoft a creat o nouă clasă de dispozitive numite Secured-core PC, create să ofere un nivel suplimentar de securitate la nivelul firmware-ului și al sistemului de operare.

Aceste dispozitive permit clienților o bootare securizată a sistemului prin protejarea firmware-ului de atacurile hackerilor, protejând astfel identitatea și credențialele.

”Împreună cu AMD, le oferim clienților PC-uri rapide și securizate. Secure-Core PC-urile cu Windows 10 și procesoarele Ryzen PRO Mobile oferă utilizatorilor o performanță și o experiență grafică incredibilă potrivită nevoilor curente.”

a spus David Weston, director of enterprise and OS security, Microsoft.

Lasă un răspuns