You are currently viewing AMD a lansat Radeon™ Pro VII Workstation
AMD Radeon Pro VII 7nm Vega Pro Graphics Card

AMD a lansat Radeon™ Pro VII Workstation

AMD a anunțat astăzi noua placă video AMD Radeon™ Pro VII ce este concepută să facă față celor mai exigente proiecte media, din inginerie, simulre , modelare 3D sau pentru cercetare. 

Noua placă video AMD Radeon Pro VII oferă 16 GB de memorie ultra rapidă HBM2 (High Bandwidth Memory) ce suportă până la 6 monitoare.

Placa suportă PCIe® 4.0 și oferă o performanță cu până la 26% mai mare în procesarea imaginii la rezoluție 8K în aplicația Blackmagic Design DaVinci Resolve.

AMD Radeon Pro VII aduce noua tehnologie AMD Infinity Fabric™ Link în segmentul stațiilor de lucru. Această nouă tehnologie mărește viteza transferurilor de date între plăcile grafice în configurațiile cu mai multe plăci grafice.

Cu ajutorul noii plăci video, echipele de post producție și creatorii de conținut vor putea prelucra mai eficient conținut la rezoluție 8K.

De asemenea, va permite inginerilor și cercetătorilor să lucreze cu un volum mai mare și mai complex de date și în același timp să reducă timpul de procesare.

“Profesioniștii de astăzi trebuie să respecte deadline-uri din ce în ce mai scurte și cu buget redus, dar în același timp să ofere rezultate de înaltă calitate.

Au nevoie de mult mai mult de la o placă video, iar AMD Radeon Pro VII poate să ofere asta. Oferă tehnologii inovatoare de înaltă calitate cu ajutorul cărora clienții pot gestiona cu ușurință, simulări mai complexe și mai mari, să creeze conținut la înaltă rezoluție și să dezvolte aplicații noi pentru următorul val de descoperiri științifice pe supercomputere la scară largă.”

a declarat Scott Herkelman, corporate vice president and general manager, Graphics Business Unit at AMD

Funcții și caracteristici speciale

Leading Double Precision Performance

Cu o capacitate de 6.5 TFLOPS (FP64), placa video Radeon Pro VII oferă o performanță de 5.6 ori pe fiecare dolar față de concurență conform AMD Internal Benchmark for Altair® EDEM “Screw Auger”.

High-speed Memory

Cei 16 GB de memorie HBM2 au lățime de bandă de 1TB/s oferă latență mică la prelucrarea datelor mari și complexe.

AMD Infinity Fabric Link

Funcția AMD Infinity Fabric Link permite un transfer de mare viteză și cu latență mică între 2 plăci grafice AMD Radeon Pro VII, le permite utilizatorilor să lucreze cu proiecte mai mari, să dezvolte designuri mai complexe și să ruleze simulări mai mari pentru descoperiri științifice.

Cu AMD Infinity Fabric Link, placa video are o lărgime de bandă de 5.25 de ori mai mare decât PCIe® 3.0 x16 și o viteză de până la 168 GB/s la transferul de date între plăcile video.

Lucrul de la distanță

Utilizatorii pot accesa stația de lucru de la distanță folosind IP-ul acesteia din driver-ul AMD Radeon Pro Software for Enterprise

Suport PCIe 4.0

PCIe 4.0 oferă o lărgime de bandă de 2 ori mai mare față de PCIe 3.0 pentru o prelucrare fluentă la rezoluție 8K

Frame Lock

Permite o sincronizare precisă pe ecrane, dacă este folosit și un modul de sincronizare AMD FirePro™ S400.

High-resolution / Multi-display Support

Suportă până la 6 ecrane Full HDR sincronizate și rezoluție 8K pe un singur monitor.

De asemenea, permite prelucrare video ultra rapidă.

Professional Application Certification

Placa video este optimizată și certificată pentru stabilitate și fiabilitate în aplicații profesionale de top.


Stream Processors
TFLOPSHBM2 MemoryMemory BandwidthMemory InterfaceDisplay Outputs
(Mini-DisplayPort 1.4)
Radeon™ Pro VII 3840Up to 6.5 (FP64)Up to 13.1 (FP32)16GB with
ECC
1 TB/s4096-bit6x

Disponibilitate

Placa video AMD Radeon Pro VII va fi disponibilă începând cu jumătatea lunii iunie la prețul de 1899$.

Lasă un răspuns