AKTA Mobil: Abonament de 10 euro cu zero beneficii

Operatorul de televiziune prin cablu, internet și telefonie fixă  Digital Cable Systems S.A. care operează sub brandul AKTA a lansat pe 15 august 2017 serviciul de telefonie mobilă AKTA Mobil în regim Mobile Virtual Network Operator (MVNO) pe infrastructura Telekom România Mobile.

Inițial oferta de telefonie mobilă era adresată exclusiv clienților AKTA care aveau cel puțin un serviciu fix (TV sau internet) și consta într-un abonament de bază de 2 euro și  includea 200 minute în rețelele fixe și mobile AKTA și Telekom, fără SMS-uri sau trafic de internet.

La abonamentul de bază se puteau adăuga următoarele opțiuni:

 • 60 minute în alte rețele naționale fixe și mobile– 2 Euro pe lună
 • 60 minute internaționale către Europa de Vest fix și SUA și Canada fix și mobil – 4 Euro pe lună
 • 500 MB date naționale – 5 Euro pe lună

Fiind curios să aflu ce plajă de numerotație are acest operator, am sunat la Relații cu Clienții unde mi s-a spus că numerele alocate încep cu 078.

În plus, am aflat că în afară de oferta dedicată clienților AKTA prezentată mai sus, mai există o ofertă (ce nu apare pe site-ul companiei) pentru cei care doresc doar serviciul de telefonie mobilă.

Am rămas blocat când mi s-a prezentat oferta. Nu mă gândeam că poate exista o ofertă mult mai proastă decât cea de pe site-ul AKTA.

Ei bine, se pare că există un operator de telefonie mobilă în România care oferă abonament de 10 Euro ce nu include absolut nimic!!!!

5 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Victor spune:

  Nu va sfatiesc in ruptul capului sa va incercati nervii cu Akta. Eu am internet de la ei si ma chinui de o luna de zile pentru ca pur si simplu nu merge. Mi se spune ca este o “bucla pe retea”. vezi doamne, cineva – un alt client adica -baga cablul de internet in portul LAN si nu in WAN. Bataia de joc a atins cote alarmante – mai ales ca am avut fix aceeasi situatie in urma cu cateva luni.

  1. Madalin spune:

   Din experiență îți pot spune că o reclamație bine formulată la OPC face minuni

 2. Costin Red spune:

  Cu abonament la Digi ieși mai ieftin decât la akta.

  1. Madalin spune:

   Oriunde și cu orice ieși mai ieftin decât la Akta

 3. Spaga cea de toate zilele spune:

  Cea mai proasta optiune e sa fi abonat Akta la oricare din cele patru servicii oferite.Canale netitrate,cartela sim nu are semnal,fixul se deconecteaza,la fel netul. 85 lei/luna toate patru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *