You are currently viewing Abonamentul Ubisoft+ vine pe Xbox
Abonament Ubisoft Plus pe Xbox

Abonamentul Ubisoft+ vine pe Xbox

Ubisoft va aduce abonamentul Ubisoft Plus pe Xbox în viitor și au anunțat că jocul Rainbow Six: Extraction va fi disponibil în Xbox Game Pass de îndată ce va fi lansat. Abonamentul Ubisoft Plus a fost inițial lansat pe PC și include accesul la mai mult de 100 de jocuri Ubisoft, printre care și Far Cry 6, în schimbul sumei de 14.99$ pe lună

Ubisoft nu a specificat o dată exactă la care abonamentul va fi disponibil pe Xbox, doar că ”va ajunge pe Xbox în viitor”, potrivit lui Daniel O’Connor, Ubisoft community manager. Anul trecut, Microsoft a inclus abonamentul EA Play în Xbox Game Pass Ultimate, însă Ubisoft Plus ”va fi un abonament separat de Game Pass”. Asta nu înseamnă că pe viitor nu va fi inclus în Game Pass.

De pe 20 ianuarie, când va fi lansat Rainbow Six: Extraction, acesta va fi disponibil pe Xbox Game Pass, PC Game Pass și Xbox Game Pass Ultimate. Microsoft a anunțat la începutul acestei săptămâni că alte 3 jocuri: Mass Effect Legendary EditionThe Anacrusis și Spelunky 2 vor ajunge în curând pe Xbox Game Pass.

Lasă un răspuns