1623716237

Microsoft a lansat vineri o nouă versiune de evaluare a Windows 10 Fall Creators Update, care este la circa două luni de lansarea oficială.
Utilizatorii nu mai trebuie să se aștepte de acum încolo la funcții noi , doar la corectarea erorilor și îmbunătățirea stabilității sistemului de operare.

Funcții importante, ca Timeline (o variantă evoluată a System Restore), ce permitea ”întoarcerea în timp” a unei aplicații sau a unui document, a fost amânată pentru Redstone 4, la doar o lună de la anunțarea sa ca parte a  Fall Creators Update (Redstone 3).

Odată cu lansarea acestei noi versiuni de evaluare, Microsoft a anunțat ultimul Bug Bash pentru Windows 10 Fall Creators Update, ce va avea loc începând de vineri, 14 iulie ora 12 AM (Pacific Time) și se va încheia duminică 23 iulie la ora 11:59 PM (Pacific Time), lăsându-le astfel utilizatorilor o săptămână întreagă la dispoziție pentru a participa.

Așadar, ce aduce nou buildul 16237?

  • Citirea cu voce tare a website-urilor și a PDF-urilor în Microsoft Edge
  • Interfața Share din Microsoft Edge va avea de acum aceeași temă ca cea a browser-ului, dacă aceasta este diferită de cea a sistemului.
  • Nu va mai fi nevoie de delogare pentru a rezolva problemele de randare a aplicațiilor. Va fi suficient să relansați aplicația.
  • Butoanele de notificare au fost reașezate pe toată partea de jos a notificăriilor față de alinierea la dreapta de până acum.
  • posibilitatea de căutare a Emoji-urilor după și mai multe cuvinte cheie.
  • Informațiile GPU din Task Manager au fost completate cu versiunea de DirectX și locația fizică a plăcii video
  • Interfața Hyper-V este puțin modificată: a fost adăugat “virtual machine gallery” în secțiunea quick create.

De Madalin

3 comentarii la „Microsoft a lansat versiunea de evaluare 16237 a Windows 10 Fall Creators Update”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *