HP LaserJet Managed E800 SeriesHP LaserJet Managed E800 Series

HP a prezentat seria HP LaserJet Managed E800/E700, un nou portofoliu de imprimante multifuncționale care sprijină cu soluții inteligente și inspiră o forță de muncă hibridă, care își dorește productivitate.

„Pe măsură ce modelul de lucru hibrid continuă să evolueze, departamentele IT sunt puse la încercare”

„Seria HP LaserJet Managed E800/E700 oferă clienților și partenerilor de distribuție un portofoliu elegant, complet personalizabil și ușor de gestionat, pentru a răspunde nevoilor actuale și viitoare de digitalizare a locului de muncă.”

a declarat Carles Farre, Global Head of Print Services and Solutions, HP Inc.

Seria HP LaserJet Managed E800/E700 oferă:

  • Fluxuri de lucru simplificate și productivitate sporită – soluții complete cu noile caracteristici FLOW 2.0, inclusiv posibilitatea de a face modificări direct în conținut pe panoul de control (evidențiere, redactare,  chiar și semnare), precum și comenzi rapide personalizate. Tehnologia inovatoare Reverse and Retry detectează și rezolvă problemele de dublă comandă și blocajele de hârtie. 
  • Performanță puternică și rapiditate – viteză de imprimare rapidă de până la 70 ppm și viteză de scanare duplex de 300 ipm, alimentate de procesorul quadcore proiectat special de HP. Utilizând tehnologia autosensing, clienții economisesc automat timp cu gestionarea tonurilor și a culorilor, detectarea documentelor față-verso și funcțiile de separare automată a comenzilor.
  • Design elegant, care poate fi personalizat – cinci versiuni de culoare pentru a se potrivi cu decorul oricărui birou și HP Flex Build pentru configurații flexibile potrivite diferitelor nevoi de afaceri.
  • Cea mai sigură imprimare din lume – cu HP Wolf Enterprise Security, seria HP LaserJet Managed E800/E700 protejează, detectează amenințările și are funcție de self-recover. Mai exact, aceste noi dispozitive includ Memory Shield™ care ajută la detectarea atacurilor malițioase asupra imprimantei. În cazul în care o amenințare este detectată, imprimanta se protejează automat. Memory Shield™ utilizează o soluție hardware numită Runtime Intrusion Detection pentru a scana în mod activ memoria în căutarea de anomalii și XGuard CFI de la Karamba, care ajută la detectarea și prevenirea potențialelor atacuri de tip zero-day.  
  • Sustenabilitate încorporată – susține programul de zero defrișare și ajută la economisirea resurselor cu sistemul HP de imprimare eficientă din punct de vedere energetic.

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *