orange logoorange logo

Câștigă unul dintre cele 10 milioane de cadouri puse în joc: opțiuni PrePay, bonusuri de internet, minute și mesaje naționale și internaționale, opțiuni Orange TV Go, oferite clienților Orange PrePay sau cartele SIM Orange PrePay, oferite și clienților din alte rețele.

Nimerește cu bulgărele de zăpadă virtual cutiile cu surprize și câștigă unul dintre cele 10 milioane de cadouri.

Cum pot să accesez jocul?

Apasă butonul Start joc.

De ce am nevoie ca să pot să joc?

Pentru a participa la joc ai nevoie de o conexiune de internet activă, verifică termenii și condițiile.

Cum pot câștiga?

Aruncă cu bulgărele de zapadă într-unul dintre cadouri, pentru a îl deschide.
Vezi ce ai câștigat și dacă este ce-ti dorești, completează datele tale în ecranul următor: numărul de telefon Orange/adresa de email, codul unic primit prin SMS, acceptarea Termenilor și Condiților Campaniei.
Dacă vrei să renunți la acest cadou și să deschizi altul, apasă butonul Joacă din nou. Poți deschide câte cadouri vrei, dar când îl descoperi pe cel dorit apasă butonul Vreau cadoul.
Bonusul primit se va aloca în maximum 48 de ore, însa în cele mai multe cazuri se va întâmpla în câteva minute. În cazul în care cadoul deschis conține un SIM Orange PrePay, vei primi un voucher prin email, în baza căruia îți poți ridica SIM-ul din Orange shop.

Ce e bine de știut despre cadouri?

Bonusurile de internet cu net nelimitat 30 zile, 100 GB valabili 100 zile și 60 GB valabili 60 zile includ trafic de internet național cu o opțiune de minimum 5E credit activă iar roaming cu o opțiune de minimum 10 euro credit. Limita de date în roaming SEE este dată de opțiunea activă.
Bonusurile de internet de 1 GB valabil 7 zile și 3 GB valabili 10 zile, includ trafic de internet național cu o opțiune de minimum 1 euro credit activă și în roaming cu o opțiune de minimum 10 euro credit. Limita de date în roaming SEE este dată de opțiunea activă.
Bonusurile cu minute naționale (nelimitat minute și SMS național 30 zile și 1000 minute naționale valabile 100 zile) includ minute naționale și internaționale către fix sau SMS naționale, ce pot fi folosite cu o opțiune de minimum 5E credit activă.
Bonusurile cu minute și mesaje naționale și internaționale (100 minute naționale și internaționale valabile 30 zile și 50 minute și SMS, internaționale și naționale valabile 30 zile) includ minute naționale și internaționale către mobil sau SMS internaționale naționale, ce pot fi folosite cu o opțiune de minimum 5E credit activă. Minutele internaționale către fix incluse în bonusuri pot fi folosite pentru apeluri către rețelele fixe și mobile din SUA și Canada și pentru apeluri către rețelele fixe din Uniunea Europeană, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a prefixelor din listă. Minutele sau mesajele internaționale către mobil sunt disponibile pentru a apela numere din țări ale Uniunii Europene, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a prefixelor din listă; Orange își rezervă dreptul de a aduce modificări listei de prefixe.
Opțiunea World HD Go oferă acces în aplicația Orange TV Go și site-ul tvgo.orange.ro la 71 de canale româneşti și internaționale de interes general, știri, documentare, film, sport, emisiuni pentru copii și muzică, precum și o colecție de filme și seriale. Aplicația TV Go este disponibilă în Google Play sau App Store. Aplicația este optimizată pentru iOS 10 și Android 4.4 sau versiuni mai noi ale acestor sisteme de operare. Traficul efectuat în Orange TV GO consumă din traficul de internet disponibil în opțiunea ta PrePay și după terminarea acestuia, se taxează la tarif standard.
Opțiunile de 1 euro credit includ minute și SMS nelimitat în rețeaua Orange, valabile 15 zile și se acordă numerelor Orange PrePay care nu au credit sau opțiuni active în momentul participării la joc și deschiderii cadoului. Opțiunile se activează automat pe numărul de telefon înscris în urma participării la joc și a validării codului unic de siguranță.
Cartelele SIM Orange PrePay se activează la introducerea cartelei în telefon, pornirea acestuia și introducerea codului PIN inițial 0000. Înregistrarea în rețea și activarea serviciilor PrePay are loc după ce ai introdus cartela SIM în telefon, l-ai pornit și ai introdus codul PIN inițial 0000. La activarea cartelei SIM Orange PrePay ai inclusă promoțional opțiunea de 6 € credit cu minute și SMS nelimitate în rețea, 2000 de minute naționale și internaționale către fix sau SMS naționale din care 300 de minute/SMS sunt internaționale pe mobil UE și 6 GB internet.

Cum pot beneficia de cadouri?

Trebuie să ai un număr Orange PrePay pentru acordarea cadourilor ce constau în bonusuri și opțiuni gratuite. În cazul în care ai câștigat un SIM Orange PrePay, va fi nevoie să mergi într-un Orange shop pentru primirea cartelei. Bonusurile cu net nelimitat 30 zile, 100 GB valabili 100 zile, 100 GB valabili 100 zile, nelimitat minute și SMS național 30 zile, 1000 minute naționale valabile 100 zile, 100 minute naționale și internaționale valabile 30 zile, 50 minute și SMS, internaționale și naționale valabile 30 zile, Orange TV Go timp de 30 zile, se acordă pentru numerele Orange PrePay active și se pot folosi cu opțiune de minimum 5 euro credit activă.
Bonusurile se activează automat pe numărul de telefon înscris în urma participării la joc, după validarea prin codulul unic de siguranță primit la înscriere.
Bonusurile de 1 GB valabil 7 zile și de 3 GB valabili 10 zile se acordă pentru numerele Orange PrePay active și se pot folosi cu o opțiune de minimum 1 euro credit activă. Bonusurile se activează automat pe numărul de telefon înscris în urma participării la joc și a validării codului de siguranță.
Opțiunile de 1 euro credit oferă minute și SMS nelimitat în rețeaua Orange, sunt valabile timp de 15 zile și se acordă numerelor Orange PrePay care nu dețin credit sau opțiuni active în momentul participării la joc și deschiderii cadoului. Opțiunile se activează automat pe numărul de telefon înscris în urma participării la joc și a validarii codului unic de siguranță.
Cartelele SIM Orange PrePay pot fi câștigate de orice participant la campanie, în urma completării adresei de email în pagina jocului unde se va trimite voucher-ul. Voucherul va trebui prezentat în Orange shop pentru primirea cartelei SIM. Un participant poate câștiga un singur SIM Orange PrePay pe durata întregii campanii indiferent că acesta este afișat în fiecare din cele 3 perioade, se alocă un singur voucher pe fiecare număr de telefon sau adresă de e-mail introduse în joc.

Ce cadouri pot primi?

Cele 10 milioane de cadouri sunt împărțite pe 3 perioade iar fiecare participant poate câștiga câte un singur cadou în fiecare perioada, astfel:

Între 25 noiembrie – 14 decembrie 2020 vor fi disponibile 2.346.000 cadouri, după cum urmează:

  • 300.000 bonusuri de net nelimitat. Bonusul este valabil 30 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 500.000 bonusuri a câte 100 GB. Bonusul este valabil 100 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 500.000 bonusuri a câte 60 GB. Bonusul este valabil 60 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 300.000 bonusuri a câte 1000 minute naționale. Bonusul este valabil 100 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 300.000 bonusuri a câte 100 minute naționale și internaționale. Bonusul este valabil 30 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 300.000 bonusuri a câte 50 minute și SMS, internaționale și naționale. Bonusul este valabil 30 zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 2.000 optiuni World HD Go în Orange TV Go. Bonusul este valabil 30 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 70.000 bonusuri a câte 1 GB. Bonusul este valabil 7 zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 1 euro credit.
  • 70.000 bonusuri a câte 3 GB. Bonusul este valabil 10 zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum1 euro credit.
  • 2000 optiuni de 1 euro credit pentru numerele PrePay Orange care nu au credit sau optiuni active la momentul activării bonusului.
  • 2000 cartele SIM Orange PrePay. Acestea pot fi câștigate de către orice participant la campanie, indiferent ca are un număr Orange PrePay sau nu.

Între 15 decembrie 2020 – 05 ianuarie 2021 vor fi disponibile 5.705.000 cadouri, după cum urmează:

  • 500.000 bonusuri de net nelimitat. Bonusul este valabil 30 zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 1.000.000 bonusuri a câte 100 GB. Bonusul este valabil 100 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 2.000.000 bonusuri a câte 60 GB. Bonusul este valabil 60 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 500.000 bonusuri cu minute naționale nelimitate. Bonusul este valabil 30 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 500.000 bonusuri a câte 1000 minute naționale. Bonusul este valabil 100 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 500.000 bonusuri a câte 100 minute naționale și internaționale. Bonusul este valabil 30 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 500.000 bonusuri a câte 50 minute și SMS, internaționale și naționale. Bonusul este valabil 30 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 5.000 opțiuni World HD Go în Orange TV Go. Bonusul este valabil 30 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 100.000 bonusuri a câte 1 GB. Bonusul este valabil 7 zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum1 euro credit.
  • 90.000 bonusuri a câte 3 GB. Bonusul este valabil 10 zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 1 euro credit.
  • 5000 opțiuni de 1 euro credit pentru numerele PrePay Orange care nu au credit sau o opțiune activă în momentul activării bonusului.
  • 5000 cartele SIM Orange PrePay. Acestea pot fi câștigate de către orice participant la campanie, indiferent că are un număr Orange PrePay sau nu.

Între 06 ianuarie – 31 ianuarie 2021 vor fi disponibile 1.949.000 cadouri, după cum urmează:

  • 200.000 bonusuri de net nelimitat. Bonusul este valabil 30 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 500.000 bonusuri a câte 100 GB. Bonusul este valabil 100 de zile și poate fi folosit dacă în cont există o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 500.000 bonusuri a câte 60 GB. Bonusul este valabil 60 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 200.000 bonusuri x 1000 de minute naționale. Bonusul este valabil 100 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 200.000 bonusuri a câte 100 de minute naționale și internaționale. Bonusul este valabil 30 zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 200.000 bonusuri a câte 50 de minute și SMS, internaționale și naționale. Bonusul este valabil 30 de zile și poate fi folosit cu o opțiune de minimum 5 euro credit.
  • 3.000 opțiuni World HD Go în Orange TV Go. Bonusul este valabil 30 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 70.000 bonusuri a câte 1 GB. Bonusul este valabil 7 zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 1 euro credit.
  • 70.000 bonusuri a câte 3 GB. Bonusul este valabil 10 zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 1 euro credit.
  • 3000 opțiuni a câte 1 euro credit pentru numerele PrePay Orange care nu au credit sau opțiuni active în momentul participării.
  • 3000 cartele SIM Orange PrePay ce pot fi câștigate de către orice participant la campanie, indiferent că are un număr Orange PrePay sau nu.

De Madalin

Un comentariu la „10 milioane de cadouri puse în joc pentru clienții Orange PrePay”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *