You are currently viewing SkyShowtime anunță un nou abonament premium 4K
SkyShowtime

SkyShowtime anunță un nou abonament premium 4K

Planul Premium va fi fără reclame, va include conținut 4K UHD și va oferi mai multe fluxuri și descărcări simultane

SkyShowtime Premium va fi oferit alături de cele două planuri actuale ale SkyShowtime – Standard cu reclame și Standard – marcând angajamentul continuu al companiei de a oferi consumatorilor mai multe opțiuni.

Planul Premium va fi disponibil în toată amprenta SkyShowtime, făcând din SkyShowtime primul serviciu de streaming care oferă trei tipuri de plan – Standard cu anunțuri, Standard și Premium – consumatorilor de pe cele peste 20 de piețe.

SkyShowtime a anunțat astăzi lansarea noului său plan Premium, care va fi oferit alături de planurile Standard cu anunțuri și Standard (denumite anterior Standard Plus). SkyShowtime Premium va fi disponibil simultan pe toate cele peste 20 de piețe SkyShowtime pe 29 octombrie, inclusiv Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

Planul Premium este fără reclame și include toate filmele de succes de la Hollywood de la SkyShowtime, seriale noi și exclusive și programare originală locală la un preț avantajos. Complet cu un serviciu îmbunătățit, planul Premium face un pas mai departe prin creșterea experienței de vizionare pentru membrii săi.

Având posibilitatea de a transmite în flux pe până la cinci dispozitive simultan, întreaga familie poate viziona acum emisiunile și filmele preferate fără întreruperi. În plus, membrii Premium pot alege până la 100 titluri și pentru vizionare offline, asigurându-se că pot accesa divertisment de calitate din mers.

Planul SkyShowtime Premium cufundă publicul într-o vizionare de înaltă calitate, cu o selecție tot mai mare de titluri SkyShowtime populare disponibile pentru prima dată în 4K UHD.

„De la început, SkyShowtime s-a angajat întotdeauna să ofere consumatorilor posibilitatea de a alege și să ofere divertisment excelent la un preț avantajos. Ne îndeplinim această promisiune — mai întâi cu planul nostru Standard cu anunțuri și acum cu introducerea noului nostru plan Premium, care oferă clienților tot divertismentul SkyShowtime pe care îl iubesc, dar cu funcții suplimentare, inclusiv mai multe fluxuri simultane, mai multe descărcări și un selecție tot mai mare de conținut 4K UHD. SkyShowtime a fost primul care a oferit un plan susținut de reclame pe aceste piețe și, cu planul nostru Premium, continuăm să conducem: suntem primul serviciu de streaming care oferă toate cele trei tipuri de plan – Standard cu anunțuri, Standard și Premium – pe aceste piețe .” a declarat CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.