You are currently viewing Apple publică o listă completă cu 250 de funcții noi pe care le aduce iOS 18
apple logo

Apple publică o listă completă cu 250 de funcții noi pe care le aduce iOS 18

După evenimentul de lansare a iPhone 16 de luni, Apple a distribuit un PDF pe site-ul său web cu o listă a tuturor funcțiilor și modificărilor noi care vin cu iOS 18.

Lista include multe funcții care au fost deja anunțate, inclusiv Apple Intelligence, noi opțiuni de personalizare pentru ecranul de pornire și Centrul de control, o aplicație Fotografii reproiectată, câteva îmbunătățiri ale aplicației Mesaje, o aplicație Parole și multe altele.

Primele funcții Apple Intelligence nu vor fi disponibile până la iOS 18.1, care va fi lansat în octombrie, potrivit Apple. Apple Intelligence necesită un iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max sau orice model de iPhone 16 cu dispozitiv și limba Siri setate la engleza S.U.A., cu suport pentru limbi suplimentare care urmează să urmeze pe parcursul anului următor.

Lista include, de asemenea, câteva caracteristici mai mici și modificări care erau mai puțin cunoscute sau neanunțate până acum, cum ar fi următoarele:

  • CarPlay acceptă acum Spatial Audio în vehiculele compatibile. Aceasta funcționează cu Apple Music și cu aplicații selectate de la terțe părți.
  • Audio spațial este acum acceptat și atunci când utilizați AirPlay pentru a transmite audio către un HomePod și pentru a selecta echipamente compatibile cu AirPlay de la terți.
  • Acum puteți adăuga și controla local accesoriile Matter bazate pe Wi-Fi în aplicația Home, fără a avea nevoie de un hub de acasă.
  • iOS 18 extinde Mesageria vocală live în alte limbi și țări, inclusiv engleză (Marea Britanie, Australia, India, Irlanda, Noua Zeelandă, Singapore, Africa de Sud, Puerto Rico), spaniolă (SUA, Mexic, Spania, Puerto Rico), franceză (Franța) , germană (Germania), japoneză (Japonia), mandarină (China, Taiwan, Macao), cantoneză (China, Hong Kong, Macao) și portugheză (Brazilia).

Apple a spus că iOS 18 și iPadOS 18 vor fi lansate publicului pe scară largă luni, 16 septembrie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.